İbrahim Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve ekibini tebrik ederek başladı. Türkiye’nin dinamik genç nüfusu ve köklü sportif gelenekleriyle birçok alanda büyük başarılar elde ettiğini vurgulayan Erdoğan, "Hükümetlerimiz döneminde tüm spor dallarına tam destek verdik" dedi.

adsiz-tasarim-15.png

FUTBOLUN TÜRKİYE'DEKİ ÖZEL YERİ

Futbolun Türkiye’deki önemine değinen Erdoğan, sporun tüm kesimler için birleştirici bir güce sahip olduğunu söyledi. "Futbol, milletimiz için geniş bir ortak payda, kaynaştırıcı bir güç. Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu gücü milletin lehine kullanmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

FİNANSAL VE SPORTİF REFORM BEKLENTİSİ

Kulüplerin mali yapılarının düzeltilmesi, adil yönetim anlayışının benimsenmesi ve genç futbolculara daha fazla fırsat tanınması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, "Kimsenin etkisi altında kalmadan vereceğiniz doğru kararlar Türk futbolunun önünü açacaktır" dedi.

TFF BAŞKANI HACIOSMANOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, kabulde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, "Sizin yolunuzdan yürüyoruz. Futbolu barış ve kardeşlik için kullanacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.