İnter-Milan maçı saat kaçta? İnter-Milan maçı hangi kanalda

İnter-Milan karşılaşmasıyla Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist belli oluyor. Nefes kesecek Milano derbisi, bu akşam oynanacak. Peki İnter-Milan maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İnter-Milan maçı saat kaçta? İnter-Milan maçı hangi kanalda
Yayınlanma:
Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi yarı finalinin ilk karşılaşmasında ezeli rakibi Milan'ı deplasmanda 2-0 mağlup eden İnter, İstanbul'daki final için büyük bir avantaj elde etti. İlk maçtaki bu skorla İnter, yarı final rövanşına avantajlı bir şekilde giriyor. Rakip Milan ise final biletini alabilmek için ev sahibi İnter karşısında 3 farklı galibiyet almak zorunda.

İnter, tarihi bir başarıya imza atarak, 37 yaşındaki Edin Dzeko ve 34 yaşındaki Henrikh Mkhitaryan'ın golleriyle Şampiyonlar Ligi tarihinde grup maçlarından sonraki eleme turundaki bir maçta 34 yaş üstü iki oyuncusu tarafından gol atan ilk takım olma unvanını kazanmıştı.

İlk maçta sakatlık nedeniyle sahada olamayan Milan'ın önemli oyuncusu Rafael Leao ise bu karşılaşmada takımına geri dönüş yapacak. Teknik direktör Pioli, oyuncularının tam 90 dakika oynayabilecek durumda olduğunu ifade etti.

Milan cephesinde turun ilk maçında önemli bir sakatlık yaşayan Ismael Benaccer ise dizinden ameliyat edildiği için sezonu kapatmış durumda.

Karşılaşmanın hakemlik görevini Fransız hakem Clement Turpin üstlenirken, VAR'da ise Jerome Brisard ve Benoit Millot görev alacak.

İnter ile Milan arasındaki büyük mücadele ise 22:00'da EXXEN ve TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Şampiyonlar Ligi heyecanı bu zorlu yarı final müsabakasıyla devam edecek.

20230516-5-082d4ffbf4c274d3c93795760f330a86d-001.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.