İstanbul Olimpiyat Stadı’nda ‘Yeşil’ zemin kandırmacası

İstanbulspor ile Galatasaray arasındaki oynanan erteleme maçı, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynandı. Maç sırasında çimlerin yeşile boyandığı ve bu boyanın oyuncuların formalarına ve vücutlarına geçtiği görüldü.

İstanbul Olimpiyat Stadı’nda ‘Yeşil’ zemin kandırmacası
Yayınlanma:
Güncelleme:

beIN Sports'un bildirdiğine göre, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki çim saha, görünümünü iyileştirmek amacıyla gıda boyası ile yeşil renge boyandı.

icar.jpg

İstanbulspor ile Galatasaray arasında oynanan maç, futbol adına trajikomik bir görüntü sunmuştu. Milli maç arasında bakıma alınan Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki çim sahada meydana gelen yanıklar, oyuncuların kıyafetlerine yeşil renk bulaşmasına neden oldu.

Galatasaray'ın İngilizce hesabı da bu durumla alaycı bir şekilde dalga geçti. Paylaşımda, "Küçük bir hatırlatma: Bugün yeşil formalarımızı giymiyoruz." ifadelerine yer verildi.

ic2.jpg

Maç sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da saha zeminini ve stadyumu eleştirdi.
Okan Buruk, "Genel olarak stadlarımızda zemin sorunları yaşıyoruz. Stadyum, bir final maçı oynanacak kadar iyi durumda değil. O dönemdeki hali ile kıyaslandığında çok geride. Kaliteli ve önemli oyuncular getiriyoruz ama saha zemini sorunları yaşıyoruz. Umarım bu sorunları çözebiliriz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.