İstanbul'da Semih Kılıçsoy'un günü! Semih'in iki nefis golü ile Beşiktaş Trabzonspor'u mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında en merakla beklenen maç olan Beşiktaş- Trabzonspor maçı siyah beyazlıların galibiyeti ile sonlandı.

İstanbul'da Semih Kılıçsoy'un günü! Semih'in iki nefis golü ile Beşiktaş Trabzonspor'u mağlup etti
Yayınlanma:

Ligde son 3 maçını kazanamayan ve teknik direktör Fernando Santos rüzgârı sonlanan Beşiktaş ligde son 3 maçında gol dahi bulamamıştı.

Abdullah Avcı’nın eski takımını ağırladığı maçın ilk yarısında çok düşük bir tempo vardı. Kaleyi bulan tek şutun gol olduğu ilk 45 dakikada Beşiktaş’ın yıldızı Semih Kılıçsoy ağları sarstı ve 44’te durumu 1-0 yaptı.

İkinci yarıda da tempo neredeyse hiç yükselmedi ancak 62’de Semih Kılıçsoy yine sahne aldı ve slalomların ardından yaptığı gol vuruşu ile durumu 2-0’a getirdi.

Semih Kılıçsoy’un kaleyi bulan 2 şutu dışında tek isabetli şut atan Kara kartal 2-0’la galip geldi ve 3 maçlık kötü seriyi sonlandırarak puanını 39’a yaptı ve üçüncü sıraya yükseldi.

Ligde galibiyeti unutan Trabzonspor ise son 5 maçta sadece 1 puan aldı ve 37 puanla dördüncü sıraya geriledi. Bu maçta tek isabetli şutunu 90+1’de kaydeden Trabzonspor’da bir sonraki maç Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği’ne karşı olacak. Beşiktaş ise kupada Sergen Yalçın’ın Antalyaspor’una konuk olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.