İstanbulspor, Şanlıurfaspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı: Lider İstanbulspor gelecek hafta Ankaragücü'ne konuk olacak

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında İstanbulspor, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda Şanlıurfaspor’u konuk etti. İstanbulspor, maç boyunca üstün bir oyun sergileyerek mücadeleyi 3-0 kazandı ve sezondaki üçüncü galibiyetini elde etti.

İstanbulspor, Şanlıurfaspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı: Lider İstanbulspor gelecek hafta Ankaragücü'ne konuk olacak
Yayınlanma:

İstanbulspor, sezona Manisa FK ve Amed SK galibiyetleriyle başlamıştı ve bu maçta da hızlı bir başlangıç yaptı. 14. dakikada Okan Erdoğan’ın savunmadan çıkıp yaptığı kafa vuruşuyla İstanbulspor öne geçti: 1-0. İlk yarının ilerleyen dakikalarında, İstanbulspor’un etkili kısa paslarla geliştirdiği atakta Emir Kaan Gültekin’in golüyle durum 23. dakikada 2-0’a geldi. İlk yarıyı bu skorla tamamlayan İstanbulspor, rakibine fırsat tanımadı.

İkinci yarıda Şanlıurfaspor topa daha fazla sahip olsa da net pozisyon üretmekte zorlandı. Maçın son dakikalarında İstanbulspor, 90+6. dakikada Gaoussou Diarra’nın kontra atakla attığı golle farkı 3’e çıkardı ve maçı 3-0 kazandı.

Bu galibiyetle İstanbulspor, ligde puanını 9’a çıkararak averajla lider konumuna yükseldi. Gelecek hafta MKE Ankaragücü’ne konuk olacak olan İstanbulspor, bu maçı da kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Öte yandan, 3 maç sonunda 3 puanla kalan Şanlıurfaspor ise Bandırmaspor’u ağırlayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.