İstişare toplantıları başladı

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) koordinasyonunda çalışmaların etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla 3 farklı tarihte düzenlenecek bölgesel istişare ve bilgilendirme toplantılarımızın ilki Kartallar Holdingde gerçekleştirildi.

İstişare toplantıları başladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) koordinasyonunda çalışmaların etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla 3 farklı tarihte düzenlenecek bölgesel istişare ve bilgilendirme toplantılarımızın ilki Kartallar Holdingde gerçekleştirildi. Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkanı Murat Kandazoğlu ve tüm kurul üyelerin katıldığı toplantıda, Başkan Kandazoğlu, Genel Kuruldan bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında açıklamalar yaparak, yeni Spor Kanunu ve Yönetmelikler hakkında kulüpleri bilgilendirdi.

Sincan, Altındağ, Kalecik, Keçiören, Pursaklar, Akyurt ve Çubuk bölgesindeki kulüplerle gerçekleştirilen toplantıda kulüp başkanlarının soru ve önerileri dinlenerek sorunlarının ve sıkıntıların üzerine süratle gidileceği ifade edildi. Başkan Murat Kanzadoğlu toplantıda yaptığı açıklamada, “Böylesine önemli ve anlamlı toplantılar Ankara’daki amatör spor kulüpleri için çok önemli. Amatör futbol liglerinde mücadele eden kulüplerimiz ve futbolcularımızın sorunlarını dile getirmek ve bu sorunlara çözüm yollarını bulmak için çalışıyoruz” dedi. Başkan Kandazoğlu, “Katılım sağlayan tüm kulüp başkanlarımıza  ve temsilcilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.