İzlanda Teknik Direktörü Age Hareide: Çok fazla hata yaptık

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında Türkiye'ye 3-1 yenilen İzlanda'nın teknik direktörü Age Hareide, karşılaşmada yaptıkları hatalardan dolayı mağlup olduklarını belirtti.

İzlanda Teknik Direktörü Age Hareide: Çok fazla hata yaptık
Yayınlanma:

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Hareide, maçın muhteşem bir atmosferde oynandığını ve Türkiye'deki maçların her zaman kalabalık olduğunu, taraftarın ise çok iyi destek verdiğini söyledi.

Maçta istedikleri sonucu alamadıkları için üzüntü duyduklarını belirten Hareide, "Bugün çok fazla hata yaptık ve bireysel hatalar yaşadık. Bu nedenle maçı lehimize çevirmek zor oldu. Uzun bir aradan sonra bu tür bir maç oynadık ve 1-1'den sonra golü kalemizde gördük. Maçta geri dönmeye çalıştık ama başarılı olamadık. Türk Milli Takımı bu galibiyeti gerçekten hak etti" ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu'nun "çok çabuk ve bitirici" olduğunu belirten Hareide, savunma oyuncularını bu oyuncu hakkında uyardığını söyledi.

Gruptan çıkma şanslarını "hala iyi" gördüğünü belirten Hareide, "Şu an oynayacağımız maçlarda, özellikle ev sahibi olduğumuz maçlarda daha iyi performans gösterebileceğimizi düşünüyoruz. Burada çok sıcak bir hava vardı, ama soğuk havada oynadığımız maçlarda iyi performans sergiledik. Evde genellikle daha iyi sonuçlar elde ediyoruz. Şu anda arada 1 puan var ve bundan sonra neler olacağını hepimiz göreceğiz. Henüz biten bir şey yok" şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.