Kadınlarda Fenerbahçe-Galatasaray derbisi: Devler şifresiz kanalda karşı karşıya!

Kadın Futbol Süper Ligi'nde heyecan dorukta. Ligdeki rekabet bu kez ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanacak.

Kadınlarda Fenerbahçe-Galatasaray derbisi: Devler şifresiz kanalda karşı karşıya!
Yayınlanma:

Fenerbahçe Petrol Ofisi, ligde çıktığı beş maçın tamamını kazanarak liderliğini sürdürürken, Galatasaray ise iki maç eksikle namağlup olarak yola devam ediyor. Her iki takım da güçlü kadrolarıyla dikkat çekerken, derbi mücadelesi büyük bir ilgiyle bekleniyor.

FENERBAHÇE’NİN GÜCÜ HÜCUM HATTINDA

Fenerbahçe Petrol Ofisi, bu sezon ligde gösterdiği üstün performansla rakiplerine adeta gözdağı verdi. Beş maçta 24 gol atarak hücum gücünü ortaya koyan sarı-lacivertliler, kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Takımın en dikkat çeken isimlerinden Ece Türkoğlu ve Roselord Borgella, derbi öncesi Fenerbahçe’nin en büyük kozları olacak.

GALATASARAY TARİHİ BAŞARISINA GÜVENİYOR

Galatasaray Petrol Ofisi, bu sezon UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanarak tarih yazdı. Ligde ise 3 maçta 3 galibiyet alarak namağlup ünvanını sürdüren Galatasaray, derbi öncesinde Ebru Topçu'nun etkili performansıyla öne çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, bu üç maçta 16 gol atarken, kalesinde yalnızca 1 gol gördü.

LİDERLİK YARIŞINDA KRİTİK MAÇ

Ligde 15 puanla zirvede yer alan Fenerbahçe, bu derbiyi kazanarak liderliğini perçinlemek istiyor. İki maç eksiğiyle 9 puanda olan Galatasaray ise ezeli rakibini mağlup ederek zirve yarışına dahil olmayı hedefliyor.

MAÇ NEREDE VE NE ZAMAN?

Derbi, Fenerbahçe’nin Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde bugün saat 14.00'te oynanacak. Futbolseverler, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın resmi YouTube kanallarından bu mücadeleyi canlı olarak takip edebilecek. Ayrıca FB TV ve GS TV de derbiyi naklen yayınlayacak.

Kadın Futbol Süper Ligi Puan Durumu:

  1. Fenerbahçe: 15 puan
  2. Pendik Çamlık Spor: 12 puan
  3. ALG Spor: 11 puan
  4. Fomget: 10 puan
  5. Galatasaray: 9 puan

İLK 11'LER!

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.