Kaptan Hakan Çalhanoğlu eleştirilere yanıt verdi

A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, milli takımın yaşadığı zorlu süreç ve hedeflerine odaklanma mesajı verdi.

Kaptan Hakan Çalhanoğlu eleştirilere yanıt verdi
Yayınlanma:

Almanya'nın Barsinghausen şehrindeki kamp merkezinde basın mensuplarına konuşan Çalhanoğlu, Portekiz maçı sonrası takımın moralinin düşmediğini belirtti.

"Dünkü maçtan sonra her şey daha zor oluyor. Ama dünyanın sonu değil." diyerek sözlerine başlayan Çalhanoğlu, gruptan çıkma hedeflerinin hala devam ettiğini vurguladı. "Başından bu yana gruptan çıkma hedefimiz vardı. Hala da bu hedefimiz var. İstediğimiz sonucu alamadık ama her şey bitmedi. Önümüzde Çekya maçı var. Galibiyet ya da beraberlik yetiyor. Bizim takım buna inanıyor." ifadelerini kullandı.

Eleştirilere karşı da duruşunu sergileyen Çalhanoğlu, performansından memnun olduğunu belirterek, "Futbolda olan şeyler bunlar. İster istemez eleştiriler gelecek. Ben performansımdan memnunum. Inter'de yaptıklarımı burada da yapıyorum. Hocanın isteklerini karşılamaya çalışıyorum." dedi.

Takım içi birlik ve beraberlik mesajını da önemseyen kaptan, "Biz burada ay-yıldız için savaşıyor, gayret gösteriyor, çabalıyoruz. En çok eleştiriyi ben alıyorum. Ben bunları dinlemiyorum, dinlemiş olsam buralara kadar gelemezdim." şeklinde konuştu.

Çekya maçına odaklanarak, "Çekya maçında istemediğimiz şeyler oldu. Şanssızlıklar oldu. Futbolda hem kazanıyor hem de kaybediyorsun. Önemli olan takımın hala inanması." diyen Çalhanoğlu, gruptan çıkma şanslarını sürdürmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Son olarak, "Biz her zaman beraber kazanır, beraber kaybederiz. Yolun sonu değil. Çekya maçı zor olacak. İnanıyorum ki gol yollarında devam edeceğiz inşallah." diyerek taraftarlara da seslendi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.