Karakolluk derbinin PFDK sevkleri belli oldu

Ali Koç, Selahattin Baki ve Fenerbahçeli 3 futbolcu, PFDK'ye sevk edildi

Karakolluk derbinin PFDK sevkleri belli oldu
Yayınlanma:

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'in 37. haftasında gerçekleşen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ve bazı futbolcuların Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildiğini duyurdu.

TFF tarafından yapılan açıklamada, Ali Koç'un sportmenliğe aykırı hareketi, Selahattin Baki'nin sportmenliğe aykırı hareketi ve hakemler ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle disipline sevk edildiği belirtildi. Ayrıca, İrfan Can Eğribayat'ın maç sırasındaki hakareti, Mert Hakan Yandaş'ın saldırısı gerekçesiyle tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildiği ifade edildi. Jayden Oosterwolde'nin de hakareti sebebiyle disipline gönderildiği açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü doktoru Ertuğrul Karanlık ile teknik direktör İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın da tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildiği vurgulandı.

Ayrıca, Galatasaray Antrenörü Serhat Doğan'ın derbideki hakareti nedeniyle tedbirli olarak disipline gönderildiği belirtildi. Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe kulüplerinin çeşitli sebeplerle PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.