Keçiörengücü Aktepe'de Pendikspor'la puanları paylaştı!

Trendyol 1. Lig’in 8. haftasında Ankara Keçiörengücü, Aktepe Stadyumu'nda konuk ettiği Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı.

Keçiörengücü Aktepe'de Pendikspor'la puanları paylaştı!
Yayınlanma:

Pendikspor, ilk yarıda etkili oyunuyla 35. dakikada Jetmir Topalli'nin golüyle öne geçti. Keçiörengücü, bu golün ardından toparlanmaya çalışsa da ilk yarıda dengeyi sağlayamadı. Maçın ikinci yarısında ise ev sahibi ekip daha baskılı bir oyun sergiledi ve bu çabalarının sonucunu 76. dakikada Moustapha Camara'nın attığı golle aldı.

Bu sonuçla, Keçiörengücü puanını 13'e yükselterek 5. sıradaki yerini korurken, Pendikspor 10 puana ulaşarak 14. sırada kaldı.

Ankara Keçiörengücü: Metin Uçar, Orhan Nahırcı, Caulker, Arda Hilmi Şengül, Ali Dere, Erkam Develi, Halil Can Ayan (Dk. 46 Oğuzhan Ayaydın), Uğur Kaan Yıldız (Dk. 46 Abazaj), Rroca (Dk. 46 Traore), Camara (Dk. 78 Yılmaz Basravi), Diouf (Dk. 85 Görkem Bitin)

Siltaş Yapı Pendikspor: Erdem Canpolat, Sequeira, Welinton, Bekir Karadeniz (Dk. 70 Hasan Kılıç), İbrahim Akdağ (Dk. 81 Kappel), Mesut Özdemir, Gökcan Kaya, Berkay Sülüngöz, Samet Asatekin, Lima (Dk. 81 Eze), Topalli (Dk. 70 Enes Keskin)

Gol: Dk. 36 Topalli (Siltaş Yapı Pendikspor), Dk. 77 Camara (Ankara Keçiörengücü)

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.