Keçiörengücü Bolu yolcusu

Ankara Keçiörengücü, Spor Toto 1.Lig'in 24. haftasında deplasmanda oynayacağı Beypiliç Boluspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Bolu’ya gidip kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Keçiörengücü Bolu yolcusu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Keçiörengücü, Spor Toto 1.Lig'in 24. haftasında deplasmanda oynayacağı Beypiliç Boluspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Bolu’ya gidip kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Bolu Atatürk Stadı’ndaki mücadele saat 13.30’da başlayacak. Son haftalarda çıkışa geçerek düşme potasından çıkan Mor Menekşeler güçlü rakibini yenerek ligin üst sıralarını hedefliyor. Keçiörengücü ligde oynadığı 22 maç sonunda topladığı 27 puan ve averajla 12’inci sırada yer alırken, Belpiliç Boluspor ise 20 maç sonunda topladığı 27 ve averajla 10’uncu sırada haftaya başlıyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan mücadeleyi Beypiliç Boluspor 3-0 kazanmıştı.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Ankara Keçiörengücü yarın deplasmanda Beypiliç Boluspor oynayacağı maçın hazırlıklarını gerçekleştirdiği son antrenmanın ardından tamamladı. Teknik direktör Taner Taşkın yönetimindeki son antrenmana ısınma koşusu ile başlayan futbolcular, 5’e 2 top kapmanın ardından taktik ağırlıklı çift kale maç ile sona erdi. Taktik maçta futbolcuların ortaya koyduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürdü. Keçiörengücü ligin 23’üncü haftasında sahasında Yılport Samsunspor ile karşı karşıya gelmiş mücadele karşı karşıya gelmiş mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona ermişti.

ORTA SAHAYA TAKVİYE

Keçiörengücü transferin son gününde Aykut Çeviker'le anlaştı. Başkent ekibi transferi yaptığı açıklama ile şöyle duyurdu, “Ankara Keçiörengücümüz son olarak Tuzlaspor’dan 32 yaşındaki orta saha Aykut Çeviker ile birbuçuk yıllık anlaşmaya varmıştır. Aykut’a, kulübümüze hoş geldin diyor, mor beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz” denildi.

HAKEM ADEM CİNEK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto 1. Lig 2021-2022 sezonun yirmidördüncü haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya bu akşam Bolu Atatürk Stadyumu’ndaki saat 13.30’da Beypiliç Boluspor ile ençlerbirliği arasında oynanacak olan mücadeleyi Adem Cinek’in yöneteceği açıklandı. Adem Cinek’in yardımcılıklarını Celal Alpay ile Emir Eray Eyisoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi Süleyman Bahadır olacak. Zorlu mücadelenin gözlemcisi Bülent Gökçü temsilciliklerini Ercüment Tapcı ile Bülent Palta yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.