Keçiörengücü üzgün döndü

Ankara Keçiörengücü, Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında deplasmana Altaş Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Başkent ekibi 1-0 öne geçtiği mücadelede rakibine 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Keçiörengücü üzgün döndü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Lig’de 13’üncü hafta heyecanı birbirinden çekişmeli ve zevkli maçlarla devam ediyor. Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Ankaragücü Keçiörengücü deplasmanda Altaş Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi Mustafa Kürşad Filiz, Mehmet Yıldırım, Ferdi Karadoruk hakem üçlüsü yönetti. Ev sahibi zorlu mücadeleyi 2-1 kazanarak iki maç sonra galibiyetle tanıştı. Öte yandan Denizlispor kaptanı Oğuz Yılmaz sarı kart cezalısı olduğu için maçta forma giyemedi.

KEÇİÖREN ÖNE GEÇTİ

Mücadeleye iyi başlayan Ankara Keçiörengücü 24’üncü dakikada 24. dakikada Hamza Gür'ün golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda atak bir futbol sergileyen Alataş Denizlispor 63'te Okan Derici ile beraberliği sağladı. 85'te Hakan Çinemre Denizlispor'a 3 puanı getiren golü kaydetti.  Beraberlik için Denizlispor kalesine yüklenen Keçiörengücü bu ataklarından sonuç alamayınca sahadan yenik ayrılmaktan kurtulamadı.

keciorengucu-21-006.jpg

ANLAMLI PANKART

Altaş Denizlispor ile Ankara Keçiörengücü arasında oynadıkları mücadelenin seremonisine anlamlı bir pankartla çıktı. Yeşil siyahlı futbolcular sahaya “Artık Yeter, Şebnemler ölmesin” yazılı pankartla, Keçiörengücü futbolcular ise “Öğretmenler Günü Kutlu Olsun” yazılı pankartla çıktı. Stadın çeşitli yerlerine de "Artık Yeter, Şebnemler Ölmesin" pankartları asıldı. 28 Ekim’de Denizli’de hunharca katledilen Şebnem Şirin için pankart açan DESKAD'ın eylemine birçok kadın taraftar katıldı. Şebnem Şirin’nin annesi Pervin Tokat da, kızı için düzenlenen eylemde gözyaşlarına boğuldu.

RAKİP ÜMRANİYESPOR

İki maç sonra kazanan Denizlispor puanını 14'e yükseltip 12’inci sıraya çıkıp düşme hattından uzaklaşma yolunda önemli bir galibiyet aldı. Düşme potasında yer alan Ankara Keçiörengücü ise 10 puanla 17’inci sırada kaldı. Ankara Keçiörengücü Spor Toto Birinci Lig’in 14’üncü haftasında 28 Kasım Pazar günü saat 13.30’da lider Bereket Sigorta Ümraniyespor’u konuk ederken, Altaş Denizlispor ise 27 Kasım Cumartesi günü saat 13.30’da İstanbulspor deplasmanında üç puan mücadelesi verecek.

keciorengucu-22-002.jpg

STAT: Denizli Atatürk

HAKEMLER: Mustafa Kürşad Filiz, Mehmet Yıldırım, Ferdi Karadoruk

ALTAŞ DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Hakan Çinemre, Onazi (Dk. 60 Schwechlen), Mustafa Çeçenoğlu (Dk. 74 Muğdat Çelik), Özer Özdemir, Aissati, Gökhan Süzen, İlhan Depe (Dk. 60 Okan Derici), Brahim Darri (Dk. 60 Mayi), Ömer Şişmanoğlu (Dk. 90 Muhammed Özkal), Djedje

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ: Hüseyin Yılmaz, Muharrem Cinan, Mehmet Tayfun Dingil, Hamza Gür (Dk. 75 Ogün Bayrak), Taşkın Çalış, Abdulkadir Korkut (Dk. 88 Ömer Uzun), Djibrilla, Fatih Selimhan Solmaz, Olawoyin, Ackah (Dk. 68 Ali Yavuz Kol), Eze

GOLLER: Dk. 25 Hamza Gür (Ankara Keçiörengücü), Dk. 64 Okan Derici, Dk. 85 Hakan Çinemre (Altaş Denizlispor)

SARI KARTLAR: Dk. 27 Stackhowiak, Dk. 54 Ömer Şişmanoğlu, Dk. 86 Hakan Çinemre (Altaş Denizlispor), Dk. 84 Muharrem Cinan (Ankara Keçiörengücü)

Kaynak:Bülten

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.