Keçiörengücü yenilgiyle tanıştı

TFF 1. Lig’in yenilgisiz tek takımı Keçiörengücü 9. haftada yenilgiyle tanıştı.

Keçiörengücü yenilgiyle tanıştı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Onur Özütoprak, Cemal Bingül ve Murat Altan hakem üçlüsünün yönettiği mücadelede ev sahibi Boluspor seyircisinin önünde baştan sona üstün oyununu 3 golle süsleyerek zorlu mücadeleden 3-1 galip ayrılmasını bildi.

İLK YARIDA İKİ GOL

Zorlu mücadele ev sahibi Boluspor iyi başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk dakikalarda her iki takımda yakaladıkları bir pozisyonda maçın hakemi Onur Özütoprak’tan penaltı beklediler. Maçın 13’üncü dakikasında kırmızı beyazlılar öne geçti. Bu dakika içinde ani gelişen atakta Hayrullah Bilazer meşin yuvarlağı ceza sahası dışında boş durumdaki takım arkadaşı Bilal Kısa ile buluşturdu. Bilal’in yerden sert ve düzgün vuruşunda top yerden yükseklik kazanıp kaleci Yavuz Aygün’ün bakışları arasında filelere gidince bu golle Boluspor 1-0 öne geçti.

FARK İKİYE ÇIKTI

Maçın 20’inci dakikasında ev sahibi Boluspor farkı ikiye çıkardı. Bu dakika içinde Keçiörengücü savunmasından Samet Akaydın orta sahada topu Mustafa Durak’a kaptırdı. Ceza sahası dışından topu sürerek ilerleyen Mustafa meşin yuvarlağı daha müsait durumdaki arkadaşı Melih Okutan’ın önüne yuvarladı. Hızla Keçiören ceza sahasına ilerleyen Melih topu kaleci Yavuz Aygün ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda plase bir vuruşla filelere göndererek durumu 2-0’a getirdi. Bu ataktan sonra iki takımın karşılıklı atakları sonucu değiştirmeyince mücadelenin ilk yarısını ev sahibi 2-0 üstün tamamlayarak soyunma odasına gitti.

KEÇİÖRENGÜCÜ FARKI BİRE İNDİRDİ

İkinci yarıya iyi başlayan Başkent temsilcisi Keçiörengücü rakip kalede ataklar geliştirmeye başladı. Mücadelenin 62’inci dakikasında ev sahibi Boluspor Ümit Gündoğan’ın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Maçın 76. dakikada Keçiörengücü farkı bire indirdi. Bu dakika içinde Boluspor ceza sahası içine Lévy Madinda’nın ortasında topla buluşan Cem Ekinci’nin sert şutu kaleci Hakan Canbazoğlu’nun altından ağlarla buluşunca durumu 2-1’e geldi.

ÜÇÜNCÜ GOL UZATMADA

Mücadelenin 78’inci dakikasında ev sahibi farkı üçe çıkarma şansını kullanamadı. Keçiörengücü savunmasını hazırlıksız yakalayan Mustafa Eskihallaç ceza sahası içine girip kaleci Metin Uçar’la karşı karşıya kaldı. Bu pozisyonda Metin gole izin vermedi. Mücadelenin 90-3’üncü dakikasında Keçiörengücü’nde Samet Akaydın’ın ikinci sartı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın uzatma dakikalarından ev sahibi Boluspor farkı ikiye çıkardı. 90+3. dakikada topla birlikte ceza sahası içine giren Mustafa Eskihallaç'ın şutunda top ağlara gidince bu golle Boluspor 3-1 öne geçti. Golün santrasının ardından hakem Hakan Canbazoğlu maçın bitiş düdüğünü çaldı. Bu sonucun ardından Keçiörengücü 9 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonunda topladığı 14 puanla 9’uncu sırada kaldı.

keciorengucu-2-001.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.