Keçiörengücü yenilmezlik serisini 7 maç yapmak için Esenler Erokspor deplasmanında!

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Ankara Keçiörengücü, bu akşam Esenler Erokspor deplasmanına çıkıyor. Esenler Stadı'nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşma, TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Zorlu mücadelede Şanlıurfa bölgesinden Ömer Faruk Gültekin düdük çalacak.

Keçiörengücü yenilmezlik serisini 7 maç yapmak için Esenler Erokspor deplasmanında!
Yayınlanma:

Teknik Direktör Ersan Parlatan yönetiminde son haftalarda iyi bir form grafiği yakalayan Keçiörengücü, ligde oynadığı son 6 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Bu süreçte 3 galibiyet ve 3 beraberlik alan başkent ekibi, Esenler Erokspor karşısında da bu başarılı performansını sürdürmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Pendikspor ile 1-1 berabere kalan Keçiörengücü, haftayı 13 puanla 8. sırada tamamlamıştı.

PARLATAN: "TAKIMIMA VE KULÜBÜME GÜVENİYORUM"

Takımının son haftalardaki performansından memnun olduğunu belirten Teknik Direktör Ersan Parlatan, Esenler Erokspor maçına da umutla baktığını söyledi. Parlatan, oynadıkları futboldan memnun olduğunu dile getirerek, “Şu ana kadar her şey güzel gidiyor. Tabii ki her zaman daha iyisini hedefliyoruz, bunun için çalışıyoruz ve daha iyi olacağımızdan da eminim” dedi.

Parlatan, son maçlarda takımlarının öne geçmesini bildiğini, ancak bazı maçlarda şanssızlıklar yaşadıklarını belirtti. Özellikle Pendikspor karşılaşmasında kaybettikleri puana değinen Parlatan, “8 haftada berabere biten bir-iki maçı kazanabilirdik. En üzüldüğümüz nokta ise aldığımız tek mağlubiyet” şeklinde konuştu.

"KAYBETMEME ALIŞKANLIĞINI KAZANIYORUZ"

Ersan Parlatan, takımın dirençli yapısına dikkat çekerek, “Kaybetmeme alışkanlığını kazanmak ve mücadele gücümüzü ortaya koymak bizim için çok önemli. Biz sadece yarışmacı bir takım değiliz, aynı zamanda oyuncularımızı geliştiren bir kulübüz. Burada hem rekabetçi olmayı hem de oyuncu yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu ligde başarılı olma şansımız yüksek. Takımıma ve kulübüme güveniyorum" diyerek gelecek adına umut dolu olduğunu ifade etti.

GÖZLER ESENLER EROKSPOR MAÇINDA

Başkent ekibi, Esenler Erokspor karşısında kazanarak hem yenilmezlik serisini 7 maça çıkarmayı hem de üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Keçiörengücü, Trendyol 1. Lig'deki güçlü duruşunu sürdürmek ve ligde kalıcı bir başarı yakalamak için Esenler Erokspor deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

İLK 11 BELLİ OLDU

KEÇİÖRENGÜCÜ İLK 11:

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.