Kerem Aktürkoğlu Portekiz basınında manşetleri süsledi!

Portekiz spor basını, A Milli Futbol Takımı’nın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. haftasında İzlanda’yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada hat-trick yaparak yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu’nu manşetlerine taşıdı.

Kerem Aktürkoğlu Portekiz basınında manşetleri süsledi!
Yayınlanma:

Benfica'nın yeni transferi olarak Portekiz'de büyük ilgi gören Kerem, performansıyla hem Türk futbolseverleri hem de Portekizlileri heyecanlandırdı.

kerem.png

Record: "Ağız Sulandırdı" Record gazetesi, "Benfica’nın yeni transferi Kerem Aktürkoğlu, Luz Stadı'nda sahaya çıkmadan önce milli formasıyla büyük bir gösteri yaptı" ifadelerini kullanarak, genç yıldızın Portekiz’de beklentileri ne kadar yükselttiğine dikkat çekti. Gazete, Kerem’in maç sonu açıklamalarını da öne çıkararak "En alt liglerden geldim ve şimdi Benfica'dayım" sözlerine vurgu yaptı.

kerem4.jpg

Ojogo: "Aktürkoğlu Hat-Trick Yaptı" Ojogo gazetesi de Kerem’in gösterdiği üst düzey performansa geniş yer ayırdı. "Aktürkoğlu hat-trick yaptı" başlığıyla verilen haberde, Kerem’in Türkiye’yi zafere taşıyan futbolu ön plana çıkarıldı. Gazete, genç yeteneğin sahada ortaya koyduğu ustalığı överek, bu performansın Benfica’daki kariyerine iyi bir başlangıç olabileceğini ifade etti.

abola.jpg

Abola: "Heyecan Verici Performans" Abola gazetesi, "Türkiye’nin İzlanda’ya karşı galibiyetinde Aktürkoğlu çok heyecan verici bir futbol ortaya koydu. Hat-trick yapan Benficalı futbolcunun rüya gibi performansı Türkiye’ye galibiyeti getirdi" ifadelerini kullandı. Portekiz basını, Kerem’in performansının, Benfica’daki potansiyeline dair büyük umut verdiğini belirtti.

kerem5.jpg

Publico: "Bruno Lage'ye Merhaba Dedi" Publico gazetesi ise "Aktürkoğlu, Uluslar Ligi’nden Bruno Lage’ye merhaba dedi" diyerek, Kerem’in Benfica’daki yeni teknik direktörü Bruno Lage’ye göz kırptığını belirtti. Yorumlarda, genç futbolcunun Benfica’da sol kanatta ikinci forvet olarak kullanılabileceği ve takıma önemli katkılar yapabileceği söylendi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.