Kerem Aktürkoğlu Portekiz'de parlamaya devam: Manşetlerde hep o var!

Portekiz Premier Ligi'nde 7. haftada Gil Vicente'yi konuk eden Benfica, sahadan 5-1 galip ayrıldı. Maçta öne çıkan isim ise bir kez daha Kerem Aktürkoğlu oldu.

Kerem Aktürkoğlu Portekiz'de parlamaya devam: Manşetlerde hep o var!
Yayınlanma:

Türk futbolcu, yeni takımındaki dördüncü maçında üçüncü golünü atarak hem Benfica'ya hem de Portekiz futboluna damga vurdu. Aktürkoğlu, attığı golle Benfica’nın geri dönüşünü sağlarken, 10 yıl sonra bir ilke imza attı.

keerem.jpg

KEREM'DEN KRİTİK ANLARDA GELEN GOL

Mücadelede 1-0 geriye düşen Benfica, Otamendi'nin kafa golüyle skoru eşitledi. Hemen ardından sahneye çıkan Kerem Aktürkoğlu, maçın dönüm noktasını yaratan golü kaydetti ve Benfica'yı 2-1 öne geçirdi. Maçı domine eden Kartallar, karşılaşmayı 5-1'lik skorla tamamlayarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

large.jpg

BRUNO LAGE: "HERKES AKTÜRKOĞLU GİBİ DEĞİL"

Karşılaşmanın ardından Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, basın toplantısında Kerem Aktürkoğlu'na övgüler yağdırdı. Yeni transferlerin takıma uyum sağlama sürecine değinen Lage, "Herkes gelir gelmez gol atan Aktürkoğlu gibi değil. Onu en iyi şekilde takıma adapte etmeliyiz" ifadelerini kullandı. Lage, Kerem'in takıma hızlı bir şekilde adapte olmasının ve sahadaki performansının etkileyici olduğunu vurguladı.

kerem3.jpg

PORTEKİZ BASINI AKTÜRKOĞLU'NU KONUŞUYOR!

Portekiz basını da milli yıldızın performansını manşetlere taşıdı. Ülkenin önde gelen spor gazeteleri, Kerem'in Benfica’daki formuna dikkat çekti. A Bola gazetesi, "Aktürkoğlu, dört maçta üç golle Jonas'tan sonra bunu başaran ilk transfer" derken, Record gazetesi, "Kerem, soğukkanlılığı ve golcü kimliğiyle takımda öne çıktı" yorumunu yaptı. O Jogo ise, Kerem'in maçın dönüm noktasını yaratan isim olduğunu belirterek, "Aktürkoğlu'nun golüyle Benfica geri döndü" başlığını kullandı.

ekrem.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.