Kerem Aktürkoğlu: Sevenlerimi ben de çok seviyorum

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nın gollerini atan Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya transfer olma sürecini değerlendirdi.

Kerem Aktürkoğlu: Sevenlerimi ben de çok seviyorum
Yayınlanma:

Maç sonrasında yaptığı açıklamada, taraftarlara teşekkür eden Kerem, "Taraftarımızı mutlu ettiğimiz için çok mutluyuz. Türkiye her zaman zirveye oynamalı. Biz de B Ligi'nden yükselmek istiyoruz. Hem 2026 hem 2028 hedeflerine ulaşmak için çalışıyoruz. İnşallah istediğimiz sonuçları elde ederiz" dedi.

Üç gol atmış olmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Kerem Aktürkoğlu, "Bu başarı tek başıma değil, takım arkadaşlarımın emeği ve desteğiyle mümkün oldu. Gollerimizi taraftarlarımıza armağan ediyorum" şeklinde konuştu.

Duygusal bir insan olduğunu ifade eden Kerem, "Belki dışarıdan görünmeyebilir ama duygusal biriyim. Taraftarlarımızla birlikte olacağım ve onların desteğini her zaman hissedeceğim. Yeni bir yolculuğa, yeni bir maceraya başlıyorum. Geride kalan dört yılda bana destek olan herkese teşekkür ederim. Hem milli takımda hem de Galatasaray'da güzel anılar ve insanlar biriktirdim. Onların desteğiyle buralara geldim. Benfica'ya transfer oldum ve yarın oraya uçacağım. Orada da hayal ettiklerimi başarmak için elimden geleni yapacağım. Ülkeme ve sevenlerime güzel şeyler yaşatmak istiyorum. Onları çok seviyorum ve onların desteğini her zaman hissedeceğim" diye konuştu.

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluş günü aldıkları galibiyeti değerlendiren Kerem Aktürkoğlu, "Bu galibiyet taraftarımıza ve İzmir'e armağan olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.