Kırıkkale bisiklete merhaba dedi

2022/2023 Eğitim Öğretim yılı Okul sporları kapsamında düzenlenen bisiklet yarışları 8.5.2023 Pazartesi günü Bahşılı ilçesinde gerçekleştirildi. Yarış etkinliğine Türkiye Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi Pınar Yıkılmaz'da katıldı.

Kırıkkale bisiklete merhaba dedi
Yayınlanma:

Türkiye Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi Pınar Yıkılmaz Kırıkkalede okul sporları kapsamında düzenlenen yarışla veliler ve sporcularla güzel bir heyecan yaşandığı böylece bir adımın atılarak bunun kartopu gibi büyüyeceğini belirtti.

bisiklet.jpg

Müsabaka da dereceye girenlere madalyaları takdim edildi.Bisiklet sporunun gelişmesine ve il spor müdürlüğü kapsamında takım oluşturulmasını destekleyen sayın valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu’na,İl Gençlik ve Spor Müdürü Hamza Güneş ‘e ,Spor Şube Müdürü Adem Karakurt’a ve Federasyon As başkanı Sayın Bahattin Akyön’e desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.Yakın geçmişte İlimizde düzenlenen hakemlik kursu İle İlimizde düzenlenecek yarışlarda ihtiyacımız olan hakemlerinde yetiştirildiğini belirterek Bisiklet konusunda Kırıkkale’yi çok daha güzel günlerin beklediğini ifade etti.

ki.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.