Lidere Yenimahalle darbesi

2020-2021 sezonu Hentbol Kadınlar Süper Lig’ine heyecan fırtınası pandemi gölgesinde devam ediyor.

Lidere Yenimahalle darbesi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkent ekibi Yenimahalle Belediyesi SK son iki yılın şampiyonu Kastamonu Belediyesi Spor Kulübünü deplasmanda mağlup ederek bu sene iddialı olduğunu ortaya koydu. Altın Kanatlı Melekler zorlu maçtan iki sayı farklı 29-31 galip ayrılarak haftayı iki puanla kapattı.

İLK YARI KASTAMONU’NUN

Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve iki takımın kıyasıya mücadelesine sahne olan karşılaşmada Yenimahalle’nin melekleri, karşılaşmaya; Ceylan, Bilge, Nurceren, Beyza, Fatma, Hanna ve kalede Fatma yedisi ile çıktı. Yenimahalle Belediyesi karşılıklı gollerle başlayan mücadelenin ilk yarısını 17-14 geride tamamladı. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Yenimahalle’nin Melekleri rakibine hızlı hücumlarla karşılık verip bulduğu gollerle aradaki farkı kapattı. Bilge ve Beyza ikilisinin etkili oyunuyla zorlu maçı 29-31 kazanan Başkent ekibi rakibine ilk yenilgisini tattırdı.

BİLGE YILDIZLAŞTI

Zorlu mücadeleyi Hasan Kılıç ve Özdemir Kaan Çınar hakem ikilisi yönetti. Yenimahalle Belediyesi’nde Bilge (10), Beyza (9), Nurceren (4), Hanna ve Ceylan (3), Fatma ve Gülcan (1) gol katkısı vererek takımlarının galibiyetinde pay sahibi oldular. Yenimahalle Belediyesi, Üsküdar Belediyesi SK maçının pandemi süreci sebebiyle ertelenmesi sebebi ile 11 Kasım tarihinde Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübünü kendi evinde ağırlayacak.

Kaynak:Bülten

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.