Ligin dibinde hoca değişimi erken başladı

Avrupa'nın en fazla teknik direktör değişikliğinin yaşandığı ülkelerden olan Türkiye şaşırtmadı. Yine kısa sürede dört isimle yollar ayrıldı.

Ligin dibinde hoca değişimi erken başladı
Yayınlanma:

HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Süper Lig teknik direktör ısrarında şaşırtmamaya devam ediyor. Avrupa'daki liglerde en sabırsız takımlar genelde Türk takımları olurken henüz 7.lig haftasında dört hoca değişikliği yaşandı.

TRABZONSPOR'DA BEKLENEN VEDA

Şüphesiz en gürültülü veda Trabzonspor'dan geldi. Daha önce Karadeniz ekibi ile şampiyonluk yaşayan Abdullah Avcı ikinci macerasından hüsranla ayrıldı.

Avrupa ve Konferans Ligi'nden sırasıyla elenen Trabzonspor'da işler ligde de iyi gitmeyince hoca ile yollar ayrıldı. Şenol Güneş'le yeni bir başlangıç yapan Trabzonspor şimdilik istediğini bulabilmiş değil.

LİGİN DİBİNDE DEĞİŞİM DÖNEMİ

Ligin dibindeki Kayserispor, Adana Demirspor ve Hatayspor hoca değiştiren diğer üç takım oldu.

Hatayspor'u mucize şekilde ligde bırakan Özhan Pulat'a yeterli süre tanınmazken teknik direktörlük koltuğuna Rıza Çalımbay geldi.

Adana Demirspor ise Michael Valkanis ile yolları ayırdı ve yerine Serkan Damla ile yola devam etme kararı aldı.

Son ayrılık ise Beşiktaş maçının ardından Burak Yılmaz'dan geldi. Kayserispor'da kötü gidişat için takımın önünü açmak istediğini söyleyen Burak Yılmaz görevinden istifa etti.

Dipteki üç takımın ikisi transfer yasağı ile boğuşurken Hatayspor ise deprem sonrası yaraları sarabilmiş değil. Gidişatları nasıl olacak hep birlikte göreceğiz.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.