Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio: "İhtiyacımız olan sonucu aldık"

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak play-off turuna yükselen Lille'in teknik direktörü Bruno Genesio, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio: "İhtiyacımız olan sonucu aldık"
Yayınlanma:

Genesio, "Bu maç için oyuncularımızı iyi motive ettik. Bugün sahada iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. İhtiyacımız olan sonucu aldık ve bundan dolayı takımımla gurur duyuyorum. Sonuna kadar profesyonel şekilde mücadele ettiler. Gelecek için bu durum güzel sinyaller veriyor" dedi.

Genesio, oyuncularının yerde kaldığı pozisyonlarda zaman geçirmesiyle ilgili bir soruya, "Yerde kalmalarının sebebi faule maruz kalmaları. Faule maruz kaldığınızda doğal olarak yerde kalacaksınız" yanıtını verdi.

Ferdi ve Fred'in yokluğunun oyunlarını etkileyip etkilemediğine ilişkin soruyu yanıtlayan Genesio, "Biz yapmamız gerekeni yaptık. Zor bir maçtı, karşımızda deneyimli oyuncular vardı. İyi mücadele ortaya koyduk ve her şeye rağmen tur atlamayı başardık. Ferdi ve Fred olsaydı da aynı şekilde oynayacaktık. Önemli bir maçtı, penaltı kazanmak işimize geldi ama zaten biz konsantre oynuyorduk. Çok iyi bir atmosferde oynuyoruz ancak burada tüm personelin hakkını vermek lazım, tüm takım çok iyi hazırlandı. Hedefimiz lig etabına kalmak" şeklinde konuştu.

Genesio, sarı-lacivertli taraftarların harika bir atmosfer oluşturduğunu belirterek, maç sonunda takımlarına gösterilen fair-play için taraftarlara teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.