Milliler, Avusturya hazırlıklarını sürdürdü

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu öncesinde 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarına başladı.

Milliler, Avusturya hazırlıklarını sürdürdü
Yayınlanma:

Almanya'nın Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki kamp merkezinde gerçekleşen antrenman, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapıldı.

Milli takım, antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra pas ve şut çalışmalarıyla devam eden idmanın basına açık kısmı 15 dakika sürdü. Antrenmanın geri kalan kısmı ise basına kapalı olarak yapıldı ve bu bölümde Avusturya maçının taktikleri üzerinde çalışıldı.

Hakan Çalhanoğlu ve Mert Günok tedbir amaçlı olarak, Samet Akaydin ise adalesindeki zorlanma nedeniyle antrenmana katılamadı.

Antrenmanı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da izledi.

A Milli Takım, Avusturya ile oynayacağı maç öncesi kamp sürecini sürdürecek ve hazırlıklarını tamamlayarak müsabakaya en iyi şekilde hazır olmayı hedefliyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.