MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fırat: Süper Lig'e şampiyon olarak çıkacağız"

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı İsmail Mert Fırat, Trendyol 1. Lig'de lider Kocaelispor'u 4-2 yendikleri maçta verdikleri destekten dolayı taraftara teşekkür etti.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fırat: Süper Lig'e şampiyon olarak çıkacağız"
Yayınlanma:

Eryaman Stadı'ndaki karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fırat, şunları kaydetti:

"Taraftarımız sayesinde galibiyet geldi. Camiamız bu birlik beraberliği sergilerse Süper Lig'e şampiyon olarak çıkacağız. Elimizden geleni yönetim olarak yapıyoruz. Artık Türkiye Kupası'na, sonra da Iğdır maçına odaklandık. Bizim gücümüz taraftarımızdır. Taraftarımız yanımızda olduğunda sahadaki atmosfer nasıl fark ediyor görüyorsunuz. Bu ahengi bozmadan devam etmeliyiz."

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yönelik terör saldırısına tepki gösteren Fırat, şöyle konuştu:

"Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ülkemize baş sağlığı diliyorum. Bu bizim birlik beraberliğimizi artıracak. Böyle bir olaydan dolayı çok üzgünüz ama bizleri asla durduramazlar. Milletimizin birlik beraberliğini asla bozamazlar. Taraftarımıza da koreografi için çok teşekkür ediyorum."

Taraftarın, Süper Lig'den düşmenin etkisinde olduğunu ve bunu da doğal karşıladığını dile getiren Fırat, "Bunu üzerimizden atıp Süper Lig'e çıkma için gayret göstermeliyiz. Taraftarımızın bu desteğine her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.