Montella: Memnuniyet verici bir performans

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, maç sonrası basın toplantısında performanslarından memnun olduğunu belirtti.

Montella: Memnuniyet verici bir performans
Yayınlanma:

Montella, "Genel olarak memnuniyet verici bir performans gösterdik. Maçta 25-30. dakikalar arasında biraz yavaşladık ve tempoyu düşürdük. Ancak, o dakikalarda iz bırakmamız gerektiğini düşünüyorum çünkü maç tamamen bizim kontrolümüzdeydi. Eren'in performansından da çok memnun kaldım. Uluslararası seviyede fiziksel maçlarda izlemek istemiştim ve bugünkü performansı beni tatmin etti" dedi.

Montella, İzlanda karşısında takımın genel olarak iyi oynadığını vurguladı. Ayrıca, Kerem Aktürkoğlu'nun son 10 dakikayı forvet olarak oynadığını ve üçüncü golünü attığını belirterek, "Kerem, fiziksel gücünü ve hızını kullanarak mükemmel bir gol attı. Sırtında 9 yazmıyordu ama 9 gibi gol attı" şeklinde konuştu.

9 Eylül'ün İzmir için ve tüm Türkiye için önemli bir gün olduğunu ifade eden Montella, "Bu galibiyetle herkesi mutlu ettiğimiz için fazlasıyla memnunuz. Taraftarlarımız otelden stada kadar desteklerini sürdürdü ve bu galibiyette onların da payı var" dedi.

Kerem Aktürkoğlu'nun 3 gol atmasıyla ilgili ise Montella, "Bir futbolcu 3 gol attığında sadece tebrik edebilirsiniz. Performansı gerçekten muazzamdı. Goller çok güzeldi ve genel olarak mükemmel bir performans sergiledi. Kerem'le sürekli konuşuyorum ve onunla ilgili beklentim vardı ama bu kadarını beklemiyordum. Üç gol atması beni çok mutlu etti çünkü gerçekten bunu hak ediyor" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.