Montella: Takımımızla gurur duymalıyız

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 mağlup olduktan sonra düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Montella: Takımımızla gurur duymalıyız
Yayınlanma:

Montella, Arda Güler'in turnuvada gösterdiği performansı övdü ve geleceği parlak bir oyuncu olacağını belirtti. Şampiyonayı genel olarak değerlendirirken, takımının gösterdiği performanstan gurur duyduğunu ifade etti. "Neyimiz varsa verdik. Bence çok iyi bir Avrupa Şampiyonası oynadık. Biz bir araya geldiği zaman Hollanda ile birlikte düşündüğümüzde, İspanya’yı da o gruba dahil ettiğimizde bizden 1 maç fazla kazandılar. Biz daha büyük şevkle savunma yapan ve oynayan bir takımız." şeklinde konuştu.

Genç ve potansiyelli bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Montella, Türkiye'nin gelecekte bu turnuva sonrasında daha fazla saygıyla anılacağını düşündüğünü belirtti. Yeni hedeflerinin Uluslar Ligi ve Dünya Kupası elemeleri olduğunu söyledi ve bu hedefler doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini açıkladı.

Maçın hakemi Clement Turpin'in verdiği kararlar hakkında da değerlendirme yapan Montella, şanslı olmadıklarını belirtti ancak konuya fazla girmek istemediğini dile getirdi.

Son olarak, Türk taraftarlara teşekkür eden Montella, onların takıma verdiği destekten büyük gurur duyduğunu ve maçtan sonra da desteğin devam ettiğini söyledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.