Morutan için sınır ötesi operasyon: Romanya Milli Takım hocası Ankara'ya geliyor!

Ankaragücü ile Galatasaray arasındaki sözleşme şartları nedeniyle Olimpiu Morutan'ın ilk 11'de oynamasının zorlaşması, Romanya Milli Takımı'nda endişe yarattı. Romanya Teknik Direktörü Edward Iordanescu'nun, Morutan ile ilgili yaşanan sorunu çözmek için Türkiye'ye geleceği iddia edildi.

Morutan için sınır ötesi operasyon: Romanya Milli Takım hocası Ankara'ya geliyor!
Yayınlanma:

Morutan'ın durumu, Romanya Milli Takımı'nda oynayan diğer oyuncuların durumlarıyla birlikte teknik direktör Iordanescu'yu zor durumda bıraktı. Romanya Milli Takımı'nın EURO 2024 öncesi önemli hazırlık maçlarına hazırlanırken, takımlarında fazla forma şansı bulamayan futbolcuların sayısının artması endişe yarattı.

IORDANESCU SORUNU ÇÖZMEK İÇİN GELİYOR

Romanya'da yayınlanan bir spor sitesinin haberine göre, Iordanescu'nun bu sorunu çözmek adına Türkiye'ye gitmeyi planladığı belirtildi. Haberde, Iordanescu'nun takımdaki moral ve motivasyonu yüksek tutmak adına Romanya dışında forma giyen futbolcuları da kadroya çağıracağı ifade edildi. Bu sayede, oyuncuların son durumlarını gözlemleyerek milli takım için en uygun kadroyu oluşturmayı hedefliyor.

Özellikle Olimpiu Morutan'ın durumu karmaşık bir hal alırken, Ankaragücü'nün maddi sıkıntılar nedeniyle bonservis bedelini karşılayamayacağı için oyuncunun forma giymesi zorlaşmış durumda. Bu durumun hem kulüpler hem de milli takım için olumsuz sonuçlar doğurabileceği endişesi Romanya'da büyük yankı uyandırdı.

Romanya Milli Takımı, 22 Mart'ta Kuzey İrlanda ve 26 Mart'ta ise Kolombiya ile hazırlık maçları oynayacak. Iordanescu'nun bu karşılaşmalarda futbolcularına moral vermek ve en uygun kadroyu oluşturmak adına Türkiye'deki durumu da yakından takip edeceği belirtiliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.