Mourinho'dan tepki çeken açıklama: "Aptalca bir cevap olarak görülecek ama..."

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-1 mağlup olduğu derbi sonrası, takımın teknik direktörü Jose Mourinho'nun yaptığı açıklamalar sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti. Portekizli teknik adamın özellikle maçın sonucu ile ilgili sarf ettiği sözler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Mourinho'dan tepki çeken açıklama: "Aptalca bir cevap olarak görülecek ama..."
Yayınlanma:

Mourinho, Galatasaray'ın kazandığı maçın ardından yaptığı basın toplantısında dikkat çeken ifadeler kullandı. Sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çeken açıklamalarında Mourinho, "Aptalca bir cevap olarak görülecek ama onlar bizden daha çok gol attığı için kazandı. Ne kadar pozisyon bulmamızın ya da kaçırmamızın hiçbir önemi yok. Tek önemli olan şey, bugün onların 3 gol atması ve bizim sadece 1 gol atmamız," dedi. Bu sözleri, Mourinho'nun yenilgiyi basite indirgeyen yaklaşımı olarak algılandı ve taraftarlar tarafından eleştirildi.

"MAÇA HIZLI BAŞLADIK, AMA SONUÇ ÖNEMLİ"

Mourinho, maçın başlangıcında iyi bir performans sergilediklerini ancak bunun sonuç üzerinde bir etkisi olmadığını belirtti. "Maça hızlı başladık, domine ettik ama hiç önemi yok. 3-1'den sonra her şeyi riske ettik ama bu da önemli değil. Sonuçta biz sadece penaltıdan bir gol attık, onlar ise 3 gol buldu," ifadeleriyle maçın genelini özetledi. Mourinho, oyuncularının gösterdiği çabanın sonuç vermediğini kabul etti.

"RAKİBİMİZ 2 TAÇ ATIŞINDAN GOL BULDU"

Jose Mourinho, Galatasaray'ın attığı gollerle ilgili yaptığı açıklamada ise savunmadaki hatalara dikkat çekti. "Rakibimiz 2 taç atışından gol buldu, bu bizim hatamız," diyen Mourinho, Galatasaray'ın oyunu domine etmediğini, sadece buldukları fırsatları gole çevirdiklerini ifade etti. Portekizli teknik adam, takımının kaçırdığı pozisyonları vurgulayarak, "Biz birçok fırsat yakaladık ama değerlendiremedik. Galatasaray ise fırsatları gole çevirdi," şeklinde konuştu.

"AMRABAT ÇOK İYİ BİR İKİNCİ YARI GEÇİRDİ"

Mourinho, maçın ikinci yarısında oyuna giren Sofyan Amrabat'ın performansına da değindi. Amrabat'ın stoper pozisyonunda iyi bir performans sergilediğini belirterek, "Amrabat sahte, hibrit bir stoper olarak harika oynadı. İlk yarıda eksik olan akışkanlığı sağladı," dedi. Ayrıca, İrfan Can Kahveci ve Youssef En-Nesyri'nin de elinden geleni yaptığını belirterek, onları suçlamanın haksızlık olacağını söyledi(KARAR)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.