Ndombele adına Florya'ya yemek siparişleri: Hamburger meselesi

Galatasaray'da Ndombele ile ilgili iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Fazla kiloları olduğu gerekçesiyle sosyal medyada birçok iddianın odağı olan Ndombele son olarak 'hamburger' tartışmalarıyla gündeme geldi.

Ndombele adına Florya'ya yemek siparişleri: Hamburger meselesi
Yayınlanma:

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Ndombele bir türlü form tutamaması ve fazla kilolalarının olduğu gerekçesiyle sosyal medyada iddialara ve yorumlara hedef oldu.

Ndombele'nin maç sonrası hamburger sipariş ettiği ve sonrasında teknik direktör Okan Buruk ile tartışma yaşadığı sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu. Buruk'un Ndombele'ye fazla kilolarından kurtulması için uyarıda bulunduğu, formuna kavuşmak için 10 kiloya yakın kilo vermesi gerektiğini söylediği iddia edilmişti.

'ALO, FLORYA'YA HAMBURGER SİPARİŞ EDECEKTİM...'

Bu gündem sonrasında bir iddia da gazeteci Nevzat Dindar'dan geldi. Dindar, rakip takım taraftarlarının Florya'yı 'sipariş yağmuruna' tuttuğunu söyledi. Ndombele adına tesise yemekler söylendiğini aktaran Dindar, ''Bunu rakip taraftarların yaptığını biliyoruz'' dedi.

Kariyeri boyunca fazla kiloları olduğu yönünde eleştiriler alan yetenekli oyuncu Ndombele, Türkiye kariyerinde de sosyal medyada konuşuluyor. Ndombele, İtalya'da ve İngiltere kariyerinin bir bölümünde aynı okların hedefi olmuştu...

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.