Okan Buruk, Barış Alper Yılmaz'ın transfer planını açıkladı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, başarılı performansıyla dikkat çeken milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'ın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Buruk, Barış Alper Yılmaz'ı takımda tutmak istediklerini ve onun gelişimine önem verdiklerini ifade etti.

Okan Buruk, Barış Alper Yılmaz'ın transfer planını açıkladı!
Yayınlanma:

Okan Buruk, Barış Alper Yılmaz'ı takımda tutma konusundaki kararlılığını şu sözlerle dile getirdi: "Biz, Barış'la devam etmek istiyoruz. Bu seneyi burada geçirmesi bizim için önemli."

FİZİKSEL VE MENTAL AVANTAJLAR

Barış Alper Yılmaz'ın fiziksel ve mental avantajlarına değinen Buruk, "Fiziksel olarak Barış'ın avantajları var. Mental olarak daha güçlü, özgüven olarak daha güçlü" dedi. Buruk, Barış'ın tecrübe kazandıkça oyun içi karar verme yeteneklerinin de gelişeceğini belirtti.

barisalper.jpg

AVRUPA ŞAMPİYONASI PERFORMANSI

Geçen sezon gösterdiği başarılı performansı EURO 2024'te de sürdüren Barış Alper Yılmaz'ın Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çektiğine vurgu yapan Buruk, "Geçirdiği Avrupa Şampiyonası'na baktığımızda bence kanat oyuncusu arayan bütün takımlar için Barış bir opsiyon olmuştur, herkesin aklına girmiştir" ifadelerini kullandı.

BARIŞ'IN GALATASARAY'DA KALMASI ÖNEMLİ

Okan Buruk, Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray'da kalmasının takım için büyük önem taşıdığını belirterek, "O yüzden bu sene Barış'ın burada olması çok önemli" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.