Okan Buruk: Eleştiriler umurumda değil

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Corendon Alanyaspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Okan Buruk: Eleştiriler umurumda değil
Yayınlanma:

Son 22 günde 7. maçlarına çıktıklarını hatırlatan Buruk, milli araya kazanarak girdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Buruk, basın toplantısına, son dönemde artan kadın cinayetlerine dikkat çekerek başladı. "Gündemimiz futboldan çok ülkemizde yaşanan şiddet olayları. Bunun altını çizmek ve yaşananları kınamak istiyorum. Üzgünüz," dedi ve futbol dünyasında da şiddetin önlenmesi gerektiğini vurguladı.

Maçla ilgili olarak, "Galatasaray gibi başladık, oynadık ve kazandık. Gol yemeden maçı tamamladık," diyen Buruk, hakemin son dakikada kendilerine faul yapıldığını düşündüğü bir pozisyonda karar vermediğini belirtti. Ayrıca, penaltı bekledikleri bir pozisyon hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Yoğun fikstür hakkında eleştirilerde bulunan Buruk, "Yorgunluk var. 22 günde 7 maç yaptık," dedi. Oyuncuların dinlenmeye ihtiyaç duyduğunu ve zaman zaman dinlendirileceklerini de ekledi.

Barış Alper Yılmaz'a yönelik eleştiriler hakkında konuşan Buruk, "Barış bir insan. Bu çocuk robot değil," diyerek oyuncunun fiziksel ve mental zorluklar yaşadığını vurguladı.

Mauro Icardi'nin performansından memnun olduğunu belirten Buruk, Icardi'nin takım için çok değerli bir futbolcu olduğunu ifade etti.

Eleştiriler hakkında ise Buruk, "Haklı veya haksız eleştiriler umurumda değil," diyerek, bu tür yorumların kendisini etkilemediğini ve işine odaklandığını belirtti. Futbolun doğasında eleştiri olduğunu, ancak gerçek taraftarların her durumda takımlarını desteklemeleri gerektiğini vurguladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.