Okan Buruk hastaneye kaldırıldı!

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında evinde Beşiktaş’ı ağırlamaya hazırlanırken, teknik direktör Okan Buruk'tan gelen kötü haber, sarı-kırmızılı camiada şok etkisi yarattı.

Okan Buruk hastaneye kaldırıldı!
Yayınlanma:

UEFA Avrupa Ligi'nde İsveç temsilcisi Elfsborg'u 4-3 yenerek büyük moral kazanan Galatasaray'da Buruk’un rahatsızlığı nedeniyle acil ameliyata alındığı bildirildi.

Pazartesi günü oynanacak dev derbi öncesinde başarılı teknik adamın apandisit patlaması sonucu hastaneye kaldırılması taraftarlar ve kulüp yönetiminde endişeye yol açtı. Ancak doktorların müdahalesiyle Buruk’un durumunun stabil olduğu ve bilincinin açık olduğu öğrenildi. Buruk’un tedavisine bir süre daha hastanede devam edileceği bildirildi.

DERBİ ÖNCESİ GALATASARAY’DA STRATEJİ DEĞİŞİKLİĞİ

Bu sezon Süper Lig’de üst üste üçüncü şampiyonluğunu hedefleyen Galatasaray, Buruk’un yokluğunda Beşiktaş karşısına yardımcı antrenörlerin yönlendirmesiyle çıkacak. Kulüp yönetimi ve teknik ekip, Buruk’un yokluğunu hissettirmemek için takımın tüm detaylı hazırlıklarının tamamlandığını belirtti.

GALATASARAY’DA GÖZLER DERBİYE ÇEVRİLDİ

Okan Buruk'un sağlık durumunun iyiye gitmesi sarı-kırmızılı camiayı rahatlatsa da, Beşiktaş derbisi öncesi bu gelişme takımın motivasyonunu etkilemiş durumda. Galatasaray taraftarları, sosyal medya üzerinden Buruk’a geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, Buruk’un sağlık durumu ve derbi öncesi gelişmeler yakından takip ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.