Onuralp Bitim NBA'e erken ısındı: 10 sayı 6 ribaunt

Milli basketbolcu Onuralp Bitim, NBA'deki ilk maçında dikkat çeken bir performans sergiledi.

Onuralp Bitim NBA'e erken ısındı: 10 sayı 6 ribaunt
Yayınlanma:

Chicago Bulls ile Cleveland Cavaliers arasındaki maçta 28 dakika süre alan Bitim, takımının en etkili isimlerinden biri oldu.

Maçı 10 sayı, 6 ribaunt ve 1 top çalma ile tamamlayan Onuralp, %75 saha içi isabeti ve %100 üçlük isabetiyle +16 verimlilik puanı elde etti. Bulls'un galibiyetle sonuçlanan maçında Demar DeRozan, Vucevic ve Drummond gibi deneyimli oyuncularla birlikte sahne alan Bitim, NBA kariyerine etkileyici bir başlangıç yaptı.

İlk NBA maçının ardından duygularını paylaşan Onuralp Bitim, heyecanını ve hazırlıklı olduğunu belirtti. "Nasıl hissettiğimi bırakın İngilizce, kendi dilimde bile tarif edemem." diyen genç basketbolcu, uzun zamandır beklediği bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için fiziksel ve mental olarak hazır olduğunu vurguladı.

Bitim, saha içi röportajda ve soyunma odasındaki kutlamalarda takım arkadaşları tarafından büyük destek gördü. İlk maçında sergilediği performansla gelecekteki potansiyelini gösteren milli basketbolcu, Chicago Bulls forması altında başarılı bir kariyer hedefliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.