Orkun Kökçü sakatlığıyla ilgili ve Hollanda maçı hakkında açıklama yaptı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımı'nın orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, Avusturya'ya karşı aldıkları rövanş için mutlu olduklarını ifade etti.

Orkun Kökçü sakatlığıyla ilgili ve Hollanda maçı hakkında açıklama yaptı
Yayınlanma:

Barsinghausen'deki kamp sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kökçü, Avusturya maçının son dakikalarında yaşadığı sakatlığın ciddi olmadığını belirtti. "Arka adalemde hafif bir sıkıntı var ama ciddi bir durum söz konusu değil." diyen Kökçü, Hollanda maçında cezalı olacağını ancak takıma dışarıdan destek vereceğini söyledi.

Avusturya karşısında çeyrek finale yükseldikleri için gururlu olduklarını vurgulayan Kökçü, maçın erken dakikalarında attıkları gollerin öz güvenlerini artırdığını ve sonucun güzel olduğunu belirtti. Maç sonrası uyumadığını, takım arkadaşı Ferdi ile Avusturya ve Hollanda maçları hakkında değerlendirme yaptıklarını aktardı.

Hakan Çalhanoğlu'nun performansını övdüğünü belirten Kökçü, milli takımda kısa süre içinde uyum sağlamakta zorlandıklarını ancak en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade etti. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin elde ettiği başarıları hatırladığını ve bu başarıya yaklaşmakta olduklarını söyledi.

Hollanda maçı için ise "Bu benim için özel bir maç olacak. Ceza nedeniyle oynayamayacağım ama takım arkadaşlarıma güveniyorum." dedi. Hollanda'nın güçlü bir takım olduğunu belirten Kökçü, teknik direktörleri Montella'nın Hollanda karşısında ne yapacağını bildiğini ve bu maçı kazanacaklarına inandığını söyledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.