Osmanlılar sefere çıkıyor

Spor Toto Birinci Lig’in 19. haftasının önemli maçında son 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik alan Ankara takımı Osmanlıspor deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Yarın saat 16.00’da oynanacak zorlu mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek.

Osmanlılar sefere çıkıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Lig’in 19. haftasının önemli maçında son 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik alan Ankara takımı Osmanlıspor deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Yarın saat 16.00’da oynanacak zorlu mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek.

Spor Toto 1. Lig’in 18. haftasında yarın sahasında Boluspor’u ağırlayacak olan Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Sezonun ikinci yarısına fırtına gibi başlayan ve ligin 18. haftasında Boluspor’u 3-1 yenen mor sarılılar gözünü Giresunspor maçına çevirdi. Osmanlıspor’da hedef rakibini deplasmanda yenerek çıkışını sürdürmek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Ankara’da son antrenmanını yapan mor sarılılar Giresun’a gitti. Teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde Batıkent Tesisleri’nde yapılan son antrenman 1 saat sürdü. Mor sarılılar ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla antrenmana başladı. Daha sonra koordinasyona yönelik oyunla devam edilen antrenmanda sprint çalışmasına geçildi. Haftanın son antrenmanı 5’e 2 top kapma oyunu ve ardından yapılan taktik çalışmasıyla antrenman son buldu. Futbolcuların hırslı ve istekli olması Osman Özköylü’nün yüzünü güldürdü.

TAKIMA GÜVENİYORUM

Osmanlıspor teknik direktörü teknik direktörü Osman Özköylü son antrenman öncesi futbolcularını orta sahada toplayarak Giresunspor maçının önemini anlattı. Son haftalarda yakaladıkları çıkışı sürdürmek açısından bu maçın değerinin bir kat daha arttığını ve güçlü rakiplerini deplasmanda yenmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmak istediklerini” söyledi. Özköylü, “Rakibin gücünü bildiklerini ve kazanmak için sahaya çıkacaklarını ve futbolcularına güvendiğini” ifade etti.

SERİ 7 MAÇA ÇIKTI

Öte yandan teknik direktörlük görevine Osman Özköylü’nün getirilmesinden sonra büyük bir çıkış yakalayan Osmanlıspor son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle ligde dördüncü sıraya kadar yükseldi. Mor sarılılar oynadığı son yedi maçında 5 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Rakiplerine gol yağdıran mor sarılılar kalesinde ise az gol görerek rakiplerine kolay kolay gol izni vermedi. Hatırlanacağız üzere Osmanlıspor geçen hafta sahasında oynadığı maçta ligin iddialı ekiplerinden Boluspor’u ikinci yarının ilk maçında 3-1 yenmişti.

HAKEM ATİLLA KARAOĞLAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto 1. Ligi’nin 19. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre yarın Giresun Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak olan Giresunspor-Osmanlıspor maçını Atilla Karaoğlan’ın yöneteceği açıklandı. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve Cem Özbay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Murat Erdoğan olacak.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.