Osmanlıspor fındık toplayacak

Osmanlıspor, TFF 1. Lig'in 11. haftasında deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Giresun’a giderek maç saatini bekleyeme başladı.

Osmanlıspor fındık toplayacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Giresun Atatürk Stadı’nda saat 16.30’da oynanacak olan mücadeleyi Yiğit Arslan yönetecek. Mor sarılılarda hedef yeni bir çıkış yakalamak için deplasmandan puan veya puanlarla dönmek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Osmanlıspor deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçının son hazırlıklarını Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamladı. Mor sarılıların son antrenmanı yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. Antrenmana topla ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman daha sonra pas çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde şut, orta ve gol çalışması ile sona erdi. Son antrenmana 23 Yaş Altı Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Kamerun Milli Takımı kadrosunda yer alan Eric Ayuk katılmadı. Öte yandan tedavisi tamamlanan ve iyileşme sürecine giren Halil İbrahim Esen'in ise takımla çalışmalara başladı.

HAKEM YİĞİT ARSLAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF Birinci Lig’in 11’inci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bugün saat 16.30’da Giresun Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Giresunspor ile Osmanlıspor arasında oynanacak olan mücadeleyi Yiğit Arslan’ın yöneteceği açıklandı. Arslan’ın yardımcılıklarını Sezgin Çınar ile Hüseyin Aylak yapacak. Maçın dördüncü hakemi Alpaslan Şen olurken zorlu mücadelenin Gözlemcisi Mustafa Muammer Tokat olurken temsilcileri ise Ahmet Hamdi Usta, Şentürk Demiral ve Alper Yücel olacak.

osmanlispor-31-002.jpg

Kaynak:Bülten

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.