Ozan Tufan, Trabzonspor'a imzaya geldi

Trabzonspor'un transferinde hızlı davrandığı ve İngiltere'nin Hull City takımından Ozan Tufan'ı kadrosuna kattığı haberi sonrası, oyuncunun Trabzon'a varışı büyük bir heyecanla karşılandı.

Ozan Tufan, Trabzonspor'a imzaya geldi
Yayınlanma:

Saat 22.00 civarında Trabzon'a ulaşan Ozan Tufan, havaalanında bordo-mavili taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılandı ve basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ozan Tufan, Başkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın kendisini istemesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Bir an önce sahaya çıkıp mücadele vermek istiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Onun için buradayım" şeklinde konuşan Tufan, transfer sürecini de anlattı. Abdullah Avcı'nın kendisini aramasının ardından hızlı bir şekilde anlaşmaya varıldığını belirten Ozan, "Abdullah Avcı aradı ve istediğini söyledi. Kendisine çok büyük bir saygım var. Sonrasında Başkanımız Ertuğrul Doğan ile kısa bir görüşme yaptık ve işlemler tamamlandı. Türkiye'de oynamayı çok istiyordum ve Trabzonspor gibi büyük bir camiada forma giyeceğim için çok mutluyum" dedi.

Trabzonspor'a karşı yıllardır zorlu maçlar oynadığını belirten Ozan Tufan, artık bu formayı terletmenin kendisi için gurur verici olduğunu ifade etti. "Benim de hedeflerim var. Milli takıma geri dönmek ve Trabzonspor'un şampiyon olması en büyük hedeflerim. Bu hedeflerime ulaşmak için elimden geleni yapacağım" diyerek sözlerini tamamladı.

Ozan Tufan, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşarak üçlü çektirdi ve ardından kendisini bekleyen araca binerek havaalanından ayrıldı. Transferinin ardından Trabzonspor'da yeni bir sayfa açan Tufan, taraftarların büyük destekleri altında yeni takımıyla başarılar elde etmek için heyecanla beklediğini dile getirdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.