Özhan Pulat, şampiyonluğu konteyner kente armağan etti

Atakaş Hatayspor'un ligde kalmasını sağlayan galibiyetin ardından teknik direktör Özhan Pulat, duygularını paylaştı.

Özhan Pulat, şampiyonluğu konteyner kente armağan etti
Yayınlanma:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hatay benim şahsi meselemdir" sözlerini hatırlatan Pulat, takımın Hatay halkı için mücadele ettiğini vurguladı. Onun ifadesiyle, Hatay artık herkesin ortak meselesi haline gelmişti.

Pulat, maçı izlemek için stadyuma gelen, dualarını esirgemeyen ve takımlarına destek vermek için yüzlerce Hataylı hemşehrisine galibiyeti armağan ettiğini belirtti. Hatay'ın kendisi için özel bir yerinin olduğunu ve bu galibiyetin onun için büyük bir mutluluk olduğunu dile getirdi.

Pulat'ın sözleri şöyle devam etti: "Bu galibiyet, bugün konteynerlerde heyecanla bizi izleyen, dualar gönderen, 100 otobüs buraya gelen, buradan gelecek bir mutlu haber için gözyaşlarını tutamayan Hataylı hemşehrilerime armağan olsun. O kadar mutluyum ki; ilk Gaziantep FK maçında 'Ben buraya problem üretmeye değil, çözümler bulmaya geldim' dedim. Bir gece 01.30'da açılan bir telefonla buraya sabah 06.00'da geldim. Hatay gerçekten hayatımda her zaman çok ayrı yeri olan ve borçlu olduğum bir şehir. Hatay halkının yüzünü biraz güldürebildiysem, biraz acılarını unutturabildiysem benim için en büyük prim de sözleşme de kariyer de bu. Bunun haricinde hiçbir şey umrumda değil. Hatay'a armağan olsun."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.