Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda milli sporcu Abdullah Öztürk’e sağlam destek!

100’ün üzerinde madalya sahibi olan Abdullah Öztürk'e sponsor olan Çitlekçi, Türk spor tarihinde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Sponsorluk projeleri kapsamında, masa tenisinde engelli sporcularına destek adımları da devam ediyor. Abdullah Öztürk Türkiye'yi Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda temsil edecek.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda milli sporcu Abdullah Öztürk’e sağlam destek!
Yayınlanma:

Çitlekçi, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda üçüncü kez olimpiyat şampiyonluğu hedefleyen milli sporcu Abdullah Öztürk’e ana sponsor oldu.

Tunçlar Holding’de düzenlenen imza törenine Tunçlar Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdullah Tunç ve Milli Sporcu Abdullah Öztürk katıldı. Törenin ardından masa tenisi şovu yapan Öztürk, Rio 2016 ve Tokyo 2020'de giydiği şampiyonluk tişörtlerini Abdullah Tunç’a hediye etti.

sponsr2.jpg

ABDULLAH TUNÇ: "ABDULLAH ÖZTÜRK’ÜN SPONSOR OLMAK GURUR VERİCİ"

İmza töreninde konuşan Abdullah Tunç, Çitlekçi olarak Türk sporunun en değerli isimlerinden olan Abdullah Öztürk ile bir arada olmaktan büyük bir gurur duyduklarını ifade etti. Tunç, Çitlekçi markası ile engelli sporculara desteğin sadece olimpiyatlarla sınırlı kalmayacağını, projelerle devam edeceğini belirtti.

Tunç, “Türkiye’de yaşayan milyonlarca engelli birey, sporla hayatlarına büyük bir anlam ve değer katıyor. Abdullah Öztürk’ün tarihi başarılarıyla gençlerimize rol model olması bizim için büyük bir gurur kaynağı. Milli sporcumuzun istikrarı, azmi ve hedeflerine ulaşma isteği, Tunçlar Holding’in kuruluş ve büyüme hedefleri ile örtüşüyor” dedi.

TÜRK SPORUNDA BİR İLK

Abdullah Tunç, Abdullah Öztürk’ün Rio 2016 ve Tokyo 2020’den sonra Paris 2024’te de büyük başarılara imza atacağına inandıklarını söyledi. Tunç, “Abdullah Öztürk’ün şampiyon zihniyeti, sporseverler ve markamız için büyük önem taşıyor. Bu iki değerli hayat hikayesinin bir arada olması bize büyük bir mutluluk sağlıyor” şeklinde konuştu.

ABDULLAH ÖZTÜRK: "ÜÇÜNCÜ ALTIN MADALYAMI ALMAK HEDEFİM"

Milli para masa tenisçi Abdullah Öztürk, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda üst üste üçüncü kez altın madalya kazanarak Türk spor tarihinde bir ilke imza atmak istediğini söyledi.

Öztürk, “Çalışmalarımızı hummalı bir şekilde sürdürüyoruz. Paris’te elimizden gelen en iyisini sahaya yansıtmak için sabırsızlanıyoruz. Paralimpik Oyunları'na bir aydan az bir süre kaldı ve heyecanımız dorukta. Ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmenin gururunu yaşamak ve İstiklal Marşı'mızı okumak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

UZUN ZAMANDIR SPONSORLUK SIKINTISI YAŞANIYORDU

Uzun yıllardır sponsorluk konusunda sıkıntılar yaşadığını belirten Abdullah Öztürk, Çitlekçi'nin ortaya koyduğu vizyon ve farkındalık için büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Destekleri için Tunçlar Holding’e teşekkür eden Öztürk, böylesine değerli işbirliklerinin sporculara büyük bir güven ve motivasyon sağladığını ifade etti.

Öztürk, “Yeni Abdullah Öztürklerin yetişmesi ve Türk sporunda yeni şampiyonluk hikayelerinin yazılması için Çitlekçi ile Paris 2024’ten sonra çok değerli bir projeye imza atacağız. 'Engelsiz Şampiyonlar Akademisi' projesi kapsamında, Çitlekçi, Lider Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü çatısı altındaki engelli sporculara destek olacak. Bu projenin elçisi olmaktan büyük bir gurur duyuyorum ve bu akademi çerçevesinde nice şampiyonların yetişeceğine yürekten inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.