Portekiz-Fransa maçının ilk 11'leri belli oldu: Portekiz iki maçtır gol atamıyor

Portekiz ve Fransa, çeyrek finalde saat 22'de karşı karşıya gelecek. Maç, Almanya'nın Hamburg şehrindeki Volkspark Stadı'nda oynanacak. İngiliz hakem Michael Oliver’ın yöneteceği bu karşılaşma öncesi ilk 11'ler belli oldu.

Portekiz-Fransa maçının ilk 11'leri belli oldu: Portekiz iki maçtır gol atamıyor
Yayınlanma:

Fransa ve Portekiz, tarihleri boyunca 28 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Fransa, rakibine 19 kez üstünlük sağladı. Turnuvada gruplarda A Milli Takım’la birlikte yer alan Portekiz, Slovenya’yı penaltı atışlarıyla geçerken, Fransa Belçika’yı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Fransa, grup aşamasında Avusturya'yı 1-0 yenerken, Hollanda ile 0-0 berabere kalmış ve Polonya ile 1-1 berabere kalarak 5 puanla grup ikincisi olmuştu. Son 16 turunda Belçika’yı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı.

Portekiz ise F Grubu'nda Türkiye ve Çekya'yı mağlup ederken, Gürcistan'a yenilerek grup lideri oldu. Son 16 turunda Slovenya ile normal sürede berabere kalmış, penaltı atışlarında rakibini geçerek çeyrek finale yükseldi.

İKİ TAKIMDA GOL ATAMIYOR

Portekiz şu ana kadar turnuvada 3’ü A Milli Takımımıza olmak üzere toplam 5 gol attı ve 3 gol yedi. Son iki maçında normal sürede gol kaydedemedi.

Fransa, turnuvada sadece 3 gol atarken 1 gol yedi ve mağlup olmadı. Turnuvanın favorilerinden olan Fransa ve Portekiz arasındaki bu heyecanlı çeyrek final mücadelesi öncesi ilk 11'ler şöyle.

Portekiz: Diogo Costa, Cancelo, Ruben Dias, Pepe, Mendes, Palhinha, Vitinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Leao, Ronaldo.

Fransa: Maignan, Kounde, Upamecano, Saliba, Theo Hernandez, Camavinga, Tchouameni, Kante, Griezmann, Kolo Muani, Mbappe.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.