Portekiz Teknik Direktörü Martinez iddialı: 7 gömlekle geldim

Portekiz Milli Takımı'nın teknik direktörü Roberto Martinez, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) F Grubu'nda yer alacakları hedeflerinin, ilk üç maçta gösterecekleri performansla finale kadar gitmek olduğunu belirtti.

Portekiz Teknik Direktörü Martinez iddialı: 7 gömlekle geldim
Yayınlanma:

Leipzig'deki basın toplantısında Martinez şunları söyledi: "Turnuvada sonuna kadar gidebileceğimize inanmalıyız. Bu çok önemli. İyi oynamak için sorumluluğumuz var. Yarınki maç, beklentileri karşılamak ve hazır olduğumuzu göstermek için mükemmel bir fırsat. İlk üç maçın ardından, turnuvada daha fazla kalmayı hak edip etmediğimizi değerlendirebiliriz. Buraya 7 gömlekle geldim, sadece 3 tane getirmedim. Ama öncelikle seviyemizi ilk üç maçta göstermemiz gerekiyor."

Portekizli taraftarların Almanya'da kendilerini coşkuyla karşıladığını ve her şeyin planlandığı gibi gittiğini belirten Martinez, "Diğer takımların oynadığını gördükten sonra yarın sahaya çıkmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Kazanmak, iyi oynamanın doğal bir sonucudur. Zafer için sıkı çalışmaya devam etmeliyiz." dedi.

Çekya'nın oyun tarzının net olduğunu ve zaman zaman yapılarının değişebildiğini belirten Martinez, "Çekya ile daha önce üç kez karşılaştım. Yüksek presle risk alarak oynayan bir takımları var. Soucek ve Schick gibi oyuncularıyla güçlü bir ekip. Çekya her zaman kazanmayı düşünüyor. İzleyenler için harika bir maç olacak." şeklinde konuştu.

Grubun en zorlu maçı olup olmayacağı yönündeki soruya ise Martinez, "Umarım en zoru olmaz. Umarım daha da zorları olur. Çekya'ya büyük saygım var. Muhtemelen iki takımdan da çok açık bir oyun izleyeceğiz." şeklinde yanıt verdi.

Portekiz ile Çekya, EURO 2024 F Grubu'ndaki ilk maçlarını yarın TSİ 22.00'de Leipzig Stadı'nda oynayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.