Prosinecki: “Türkiye’nin kalitesini konuşmaya gerek yok, hepsi yıldız oyuncular”

Karadağ Milli Takımı Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Türkiye’nin çok kaliteli bir takım olduğunu ve hepsinin yıldız isimlerden oluştuğunu söyledi.

Prosinecki: “Türkiye’nin kalitesini konuşmaya gerek yok, hepsi yıldız oyuncular”
Yayınlanma:

Karadağ Milli Takımı Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Türkiye’nin çok kaliteli bir takım olduğunu ve yıldız oyunculardan oluştuğunu belirtti. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki 3. maçında yarın Samsun'da Türkiye ile karşılaşacak olan Karadağ, basın toplantısı düzenleyerek bu önemli karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin zorlu bir ekip olduğunu vurgulayan Prosinecki, "Türkiye’nin kalitesini konuşmaya gerek yok. Hepsi yıldız oyuncular. Montella ile birlikte dünyanın her takımıyla boy ölçüşecek bir takım oldu. Sakatlıklarla boğuşuyoruz ve yarın çok zor bir maç olacak. Türk milli takımı yeni gelen jenerasyonlarla birlikte iyi bir hava yakaladı. Üzerimizde baskı var ve acilen puan almamız lazım. Eski Türkiye milli takımı ile şimdi arasında büyük bir fark var. Buraya defans yapmaya gelmedik. Orta sahaları çok kaliteli ve onları dengeleyecek bir kadro ile çıkacağız. Öncelikle orta sahada paylaşımı iyi yapmalıyız," ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Arda Güler ile ilgili de konuşan Prosinecki, "Real Madrid’de oynamak çok zordur. Arda’yı izliyorum, süre buldukça daha da iyi olacaktır. Türkiye’de uzun zamanlar geçirdim ve çok güzel anılarım var," dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.