Rafa Silva'dan ilk üçlü havalimanında

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Portekizli futbolcu Rafa Silva, İstanbul'a geldi.

Rafa Silva'dan ilk üçlü havalimanında
Yayınlanma:

Siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Hüseyin Yücel ve yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar ile birlikte özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen 31 yaşındaki oyuncu, burada çok sayıda taraftar tarafından karşılandı.

Havalimanından Beşiktaş formasıyla çıkan Rafa Silva, Feyyaz Uçar ve Hüseyin Yücel ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kendisini karşılayan taraftarlara teşekkür eden Portekizli futbolcu, "Burada olmak benim için çok önemli. Sayın başkan yardımcımıza çok teşekkür ediyorum, bana güvendi. Taraftarlarımızla beraber zaferler kazanmak için buradayım." dedi.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Rafa Silva'yı uzun süren görüşmelerin ardından İstanbul'a getirdiklerini vurgularken, İkinci Başkan Hüseyin Yücel ise transfer süreçlerinin devam edeceğini belirtti ve "Hayırlı olsun. Bugünler daha kötü günlerimiz, daha iyi günler göreceğiz. Hep beraber burada daha çok buluşacağız inşallah." şeklinde konuştu.

Basın açıklamalarının ardından taraftarlarla bir araya gelen Rafa Silva, daha sonra kendisini bekleyen araca binerek havalimanından ayrıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.