RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan: "Çok iyi hücumlar gerçekleştirdik"

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Net Global Sivasspor'u 2-1 mağlup eden RAMS Başakşehir'in teknik direktörü Çağdaş Atan, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirtti.

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan: "Çok iyi hücumlar gerçekleştirdik"
Yayınlanma:

BG Grup 4 Eylül Stadı'ndaki basın toplantısında konuşan Atan, İstanbul Ümraniye'de gerçekleşen silahlı saldırıda şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ı anarak, "Umarım bu terör belasından dolayı verdiğimiz son şehit olur. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi.

"Çok iyi hücumlar yaptık"

Karşılaşmanın ilk 10-15 dakikasında etkili bir oyun sergilediklerini ifade eden Atan, "İyi hücumlar gerçekleştirdik ve birkaç net gol pozisyonu yakaladık ama değerlendiremedik. Ardından oyun kibrine kapıldık. Oyuncularıma her zaman söylüyorum, öz güven ve kibir arasında ince bir çizgi vardır. Biz daima öz güven tarafında kalmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Takımının ilk 15 dakikadan sonra konsantrasyon kaybı yaşadığını ve pas hataları yaparak rakibe fırsat tanıdığını söyleyen Atan, ilk yarıda hak ettikleri golü devrenin sonlarına doğru bulduklarını kaydetti.

"İkinci yarıya iyi başladık

Atan, ikinci yarıya iyi başladıklarını ve erken bir golle öne geçtiklerini belirtti. Piatek ve Figueiredo'nun üçüncü golü atma fırsatlarını değerlendiremediklerini söyleyerek, "Gereksiz yere pas mesafelerini açıp erken final pasları atmaya başladık. Özellikle kaliteli oyuncularımızdan beklediğimiz performansı alamayınca oyun istediğimiz gibi gitmedi. 2-0 öne geçtikten sonra Sivasspor, golcü oyuncularını oyuna sokarak uzun toplarla üzerimize geldi. Topa sahip olamayınca rakibe fırsat verdik ve klasik bir senaryo gerçekleşti: Maalesef gol yedik ve son 10 dakika acı çektik. Ancak bu süreci iyi savunma yaparak geçirdik ve skoru korumayı başardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum." dedi.

"Önemli bir takıma karşı oynayacağız"

Ligde ve Avrupa'da başarılı bir performans sergilediklerini söyleyen Atan, "13 puanla Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ligde ikinciliği paylaşıyoruz. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor ama bu süreçte katettiğimiz mesafeyi de görmemiz önemli." dedi.

Atan, UEFA Konferans Ligi'nde Rapid Wien ile çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Rapid Wien, Trabzonspor'u Avrupa'da eleyerek büyük bir başarı gösterdi ve kendi liglerinde de lider konumdalar. Fiziksel olarak güçlü ve topa iyi baskı yapan bir takıma karşı oynayacağız. Kendi sahamızda, kendi kurallarımızla bu maçtan alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.