Roland Garros'ta kadınlar finali belli oldu: Üst üste üçüncü kez finale çıkan Iga Swiatek, 12 numara Paolini ile karşılaşacak

Roland Garros'un heyecan dolu atmosferinde, kadınlar kategorisinde 1 numaralı seribaşı Iga Swiatek ve 12 numaralı seribaşı Jasmine Paolini, finale yükseldi.

Roland Garros'ta kadınlar finali belli oldu: Üst üste üçüncü kez finale çıkan Iga Swiatek, 12 numara Paolini ile karşılaşacak
Yayınlanma:

Yılın ikinci Grand Slam'i olan turnuvada, kariyerlerinde ilk kez grand slam yarı finaline çıkan Paolini, dünya 38 numarası Mirra Andreeva ile mücadele etti.

28 yaşındaki Paolini, maçın başında rakibi karşısında etkili bir performans sergileyerek ilk seti 6-3 kazandı. İkinci sette ise Andreeva zorlanırken, hem fiziksel hem de zihinsel olarak dağıldı ve rakibine karşı direnç gösteremedi. Seti 6-1 kaybeden Andreeva, maç boyunca zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Sürpriz sonuçlarla adını finale yazdıran Paolini, rakibini 2-0 mağlup ederek Swiatek'in finaldeki rakibi oldu. Büyük bir başarı elde eden Paolini, finalde bir mucize peşinde olacak.

Roland Garros tek kadınlar finali, 8 Haziran Cumartesi günü tenis tutkunları için heyecan dolu bir mücadeleye sahne olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.