Sahne Ankaragücü’nün

Ankaragücü, Spor Toto Birinci Lig’in 4’üncü haftasında bu akşam deplasmanda Fatih Karamgümrük ile karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki mücadele saat 19.15’te başlayacak.

Sahne Ankaragücü’nün
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig’de dördüncü hafta heyecanı başlıyor. MKE Ankaragücü bu akşam deplasmanda Vavacars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saat 19.15’te başlayacak olan mücadeleyi Çağdaş Altay yönetecek. Sarı lacivertlilerde tek hedef deplasmandan üç puanla dönerek çıkışa geçmek. İki takım son olarak Spor Toto Süper Lig 2020-2021 Sezonunun ikinci yarısında İstanbul’da karşı karşıya gelmiş o mücadeleyi Ankaragücü Alper Potuk’un golüyle 1-0 kazanmıştı.

İKİ MAÇTA BİR PUANI VAR

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında sahasında arabam.com Konyaspor ile 0-0 berabere kalan MKE Ankaragücü ikinci haftada deplasmanda Vavacars Fatih Gümrük karşısında üç puan mücadelesi verecek. Eryaman Stadı’ndaki sezonun ilk maçında arabam.com Konyaspor ile 0-0 berabere kalarak futbolla ilerisi için ümit veren Ankaragücü ikinci maçında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü’ne 1-0 yenilmekten kurtulamamıştı. Başkent ekibi üçüncü haftayı bay geçmişti.

HAZIRLIK TAMAMLANDI

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig’in ikinci maçında deplasmanda karşı karşıya geleceği Vavacars Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını Beştepe Tesisleri’nde yaptığı son antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Mustafa Dalcı yönetimindeki antrenman dinamik ısınmayla başladı. Isınmanın ardından antrenman 5’e 2 top kazanma çalışması ile devam etti. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışması yapıldı. Karagümrük maçı öncesi takımımızda cezalı oyuncumuz bulunmuyor.

ankaragucu-11-088.jpg

HAKEM ÇAĞDAŞ ALTAY

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonunun dördüncü haftasının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanan listeye göre bu akşam Vavacars Fatih Karagümrük ile MKE Ankaragücü arasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 19.15’te başlayacak olan mücadeleyi Çağdaş Altay’ın yöneteceği açıklandı. Çağdaş Altay’ın yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ile Mehmet Emin Tuğral hakem ikilisi yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Tarık Güldal, gözlemcileri Mürvet Sezer ve Sebahattin Şahin olacak. Zorlu mücadelenin temsilciliklerin ise Bozkurt Berker, Atalay Bahar, Soner Özdemir ve Cengiz Önen yapacak.

Kaynak:Bülten

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.