Şampiyonlar Ligi akşamı: Günün 'futbol menüsü' ve yaşananlar! | Kerem Aktürkoğlu sahnede!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 19 Eylül Perşembe günü oynanacak kritik karşılaşmalarla futbolseverler heyecan dolu bir gece yaşayacak. Avrupa futbolunun zirvesinde 6 önemli maç oynanacak ve dev ekipler kozlarını paylaşacak. Kerem Aktürkoğlu Benfica formasıyla sahada olacak.

Şampiyonlar Ligi akşamı: Günün 'futbol menüsü' ve yaşananlar! | Kerem Aktürkoğlu sahnede!
Yayınlanma:

Milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu’nun formasını giydiği Benfica, Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız deplasmanında sahaya çıkarken, Bundesliga'da geçtiğimiz sezonun dikkat çeken ekiplerinden Bayer Leverkusen ise Feyenoord deplasmanında mücadele edecek.

GÜNÜN PROGRAMI VE YAYIN KANALLARI

Futbolseverler için günün açılışı 19.45’te Kızılyıldız-Benfica ve Feyenoord-Bayer Leverkusen karşılaşmalarıyla başlayacak. Bu maçlar sırasıyla TRT 1 ve Tabii Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Saat 22.00’de ise dört kritik mücadele aynı anda oynanacak. İtalya’da Atalanta, İngiltere Premier Lig devi Arsenal’i ağırlarken, İspanya’nın Atletico Madrid’i Almanya’dan Leipzig’i konuk edecek.

Günün diğer önemli maçlarında ise Barcelona, Monaco deplasmanına giderken, Brest-Sturm Graz mücadelesi de futbolseverlerin karşısında olacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE GÜNÜN MAÇLARI

  • 19.45: Kızılyıldız (Sırbistan) - Benfica (Portekiz) – TRT 1
  • 19.45: Feyenoord (Hollanda) - Bayer Leverkusen (Almanya) – Tabii Spor
  • 22.00: Atalanta (İtalya) - Arsenal (İngiltere) – Tabii Spor
  • 22.00: Atletico Madrid (İspanya) - Leipzig (Almanya) – Tabii Spor 2
  • 22.00: Monaco (Fransa) - Barcelona (İspanya) – TRT 1
  • 22.00: Brest (Fransa) - Sturm Graz (Avusturya) – Tabii Spor 2

DÜNKÜ SONUÇLAR

18 Eylül Çarşamba günü oynanan karşılaşmalarda dikkat çeken sonuçlar alındı. Çekya temsilcisi Sparta Prag, Salzburg’u 3-0 mağlup ederken, Nuri Şahin’in çalıştırdığı Borussia Dortmund, Club Brugge karşısında 3-0’lık net bir galibiyet aldı.

Celtic, Bratislava’yı 5-1 ile geçerken, Manchester City ve İnter karşılaşması golsüz berabere sonuçlandı. Paris Saint-Germain ise Girona karşısında 1-0’lık galibiyetle sahadan ayrıldı.

GALATASARAY KADINLAR TAKIMI "DÜŞLER SAHNESİ"NDE SLAVİA PRAG'I AĞIRLIYOR

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. Tur İlk Ayak maçında Çekya temsilcisi Slavia Prag’ı Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda ağırlayacak. 19 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak karşılaşma, Galatasaray’ın resmi YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray, ilk turda Racing Union’u 4-1, Kazakistan temsilcisi BIIK Shymkent’i ise 5-0’lık skorlarla mağlup ederek adını bir üst tura yazdırmıştı. Kadınlar futbolunda yükselen bir güç olan Galatasaray, bu önemli karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılarak avantaj sağlamak istiyor. Slavia Prag ise dört maçta dört galibiyet alarak yerel ligde lider konumda bulunuyor. Rövanş maçı 25 Eylül Çarşamba günü Prag’da oynanacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.