Şampiyonlar Ligi kupası İstanbul'da futbolseverler ile buluşuyor

Şampiyonlar Ligi kupası, İstanbul'da 10 Haziran tarihinde düzenlenecek ve finalde sahibini bulacak. UEFA Şampiyonlar Ligi kupası, futbolseverlerle buluşacak.

Şampiyonlar Ligi kupası İstanbul'da futbolseverler ile buluşuyor
Yayınlanma:

Aslı Önder ve Seren Çankırı, UEFA Şampiyonlar Ligi kupası sergisi öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kupa, 10 Haziran'da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak final karşılaşmasının galibine verilecek.

Aslı Önder, bu yılki finalle kupanın 68. kez kaldırılışı olacağını belirterek, bugün ve yarın kupayı futbolseverlerin beğenisine sunacaklarını söyledi. Finalin de 18 yıl önce İstanbul'da oynanan ve hâlâ canlı bir şekilde hatırlanan final kadar heyecanlı geçeceğini ve bu yılki finalin kalıcı olmasını umduğunu da dile getirdi.

Seren Çankırı ise UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını İstanbul'a getirmenin mutluluğunu yaşadı ve uzun yıllardır futbola yaptıkları yatırımın altını çizdi. Bir gün bir Türk takımının kaptanının kupayı kaldırmasını umduğunu ifade etti.

kupa.jpg

Kazanan takımın kupa dolabına götüreceği 7,5 kiloluk orijinal gümüş kupa, Levent'te bir alışveriş merkezi önünde sergilenecek. Kupa yarın saat 21.00'e kadar özel olarak tasarlanmış bir platformda sergilenecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi kupasının İstanbul'a getirilmesiyle ilgili açıklama yapan Aslı Önder ve Seren Çankırı, kupanın futbolseverlerle buluşmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Seren Çankırı, futbolun toplulukları kaynaştırdığını ve onlara ilham verdiğini belirtti ve uzun yıllardır futbola yatırım yaptıklarını söyledi. Ayrıca, kazanan takımın müzesine götüreceği orijinal gümüş kupa, Levent'teki bir AVM'nin önünde sergilenecek ve yarın akşam saatlerine kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.