Sarı Melekler fırtına gibi

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde üçüncü hafta geride kalırken ligin iddialı ekiplerinden Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü üçüncü maçında ikinci galibiyetini Mardin Büyükşehir Başar Spor Kulübü karşısında aldı.

Sarı Melekler fırtına gibi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde üçüncü hafta geride kalırken ligin iddialı ekiplerinden Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü üçüncü maçında ikinci galibiyetini Mardin Büyükşehir Başar Spor Kulübü karşısında aldı. Büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan mücadelede ev sahibi mor sarılılar zorlu mücadeleden 27-26 galip ayrılarak haftayı iki puanla kapattı.

İLK YARI YENİMAHALLE’NİN

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan İbrahim Yılmaz ve İbrahim Peker ikilisinin  yönettiği ve büyük çekişmenin yaşandığı karşılaşmaya ev sahibi Yenimahalle Belediyes Fatma, Edanur, Esra, Bilgenur, Nurceren, Ceylan, Gülsüm yedisi ile çıktı. İki takımda adam adama savunma ile başladığı ve kıran kırana geçen maçın ilk yarısını Yenimahalle dört golle 17-13 önde tamamladı. İlk yarıda takımının skorer oyuncusu olan Ceylan ile sayılar bulan ev sahibi soyunma odasına üstün giden taraf oldu.

BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANDI

İkinci yarıda büyük çekişme yaşandı. İlk yarıdaki etkili oyunun ikinci yarının başında kaybeden Yenimahalle Belediyesi rakibin baskılı oyununu karşı veremedi ve fark kapandı. Seyircisinin deştiğini arkasına alan mor sarılılar yeniden oyunda üstünlüğü ele alıp rakibini hata yapmaya zorladı ve yeniden öne geçti. Son bölümü büyük heyecana sahne olan mücadelede Yenimahalle’nin melekleri hızlı hücumlarda bulduğu sayılarla 27-26 galibiyete ulaşarak haftayı iki puanla kapattı. Ankara’nın melekleri haftayı İstanbul deplasmanında Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.