Şenol Güneş: Çok basit top kaybı yapıyoruz

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, izleyicilere hareketli bir oyun sunamadıklarını belirtti.

Şenol Güneş: Çok basit top kaybı yapıyoruz
Yayınlanma:

Güneş, ikinci yarıda biraz daha heyecan katmaya çalıştıklarını, bazı pozisyonlar bulduklarını ancak en büyük sorunlarının basit top kayıpları olduğunu ifade etti. Top kullanmada ve hızlı oynamada sıkıntılar yaşadıklarını vurgulayan Güneş, "İlk yarıda iki takım için de iyi bir oyun sergileyemedik. İkinci yarıda hız katmaya çalıştık ama kaybettiğimiz topları geri almakta zorlandık, bu da oyunun akıcılığını etkiledi." dedi.

Sonuçların yeterli olmadığını dile getiren Güneş, "Kötü oynadık demek istemiyorum ama bu durumu düzeltmek için daha istekli ve doğru oynamalıyız." ifadesini kullandı.

Güneş, göreve gelmesinin ardından üçüncü maçta da puan kaybettiklerini ve bunun Trabzonspor tarihindeki ender durumlardan biri olduğunu belirtti. "Fiziksel olarak takım istenilen seviyede değil. Bazı oyuncuların temposunu ve fiziksel gücünü görememek bizi üzüyor." şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.